Minst fire plakater har blitt hengt opp i bydelen, blant annet på lyktestolper og telefonstolper. Dette er ulovlig, i følge Julie Møller Digre, politiadvokat og jourhavende jurist. – Dette er ikke bra. Det er selvfølgelig ikke lovlig for mennesker å gjøre noe slikt som dette. Etter mitt syn er det et markant brudd på personvernet til denne personen. Det kan også vurderes om dette er æreskrenkelse, forteller hun.

Hun gav politiets operasjonssentral beskjed om å fjerne disse plakatene, men før de rakk frem hadde et par lokale beboere tatt ned to av plakatene som hang rett ved huset deres. — Det er helt forferdelig, vi ble helt rystet da vi så plakatene. Jeg synes det er helt uforsvarlig å henge opp slike plakater, forteller den ene beboeren.

En annen som bor i området er Holgeir Skjeie. Han er ikke særlig positiv til hendelsen. - Jeg har ikke sett plakatene som har blitt hengt opp, men på prinsipielt grunnlag må jeg si at jeg stiller meg tvilende til å navngi pedofile på denne måten. Og det at det ikke er underskrevet synes jeg gjør at det hele blir meget uryddig. Når man ikke vet hvem avsenderen er, vet man heller ikke hensikten med det de gjør, mener han.