Tyveri fra hytte

FINSLAND: Like etter midnatt gikk innbruddalarmen på ei hytte i Kilen i Finsland, men tyvene var forsvunnet da politiet kom til stedet. En TV lå i snøen utenfor hytta. Det er foreløpig ukjent om tyvene fikk med seg noe mer.

Tatt på fersk gjerning

KRISTIANSAND: Natt til tirsdag pågrep politiet i Randesund to menn for forsøk på grovt tyveri fra bil. Like etter klokka 0130 ringte Securitas politiet da de så den ene av mennene sitte inne i bilen, mens den andre lå under. Da politiet kom til stedet viste det seg at de forsøkte å bryte seg inn i bilen. Begge mennene er 31 år og fra Oslo.

Biltyv på ferde

BIRKELAND/KRISTIANSAND: Klokka 02.50 meldte en bileier i Birkeland at noen hadde stjålet en CD-spiller fra bilen hans. Døra hadde blitt brutt opp mens bilen sto parkert i Grantunveien. Litt over to timer senere fikk politiet melding om et nytt grovt tyveri fra bil, denne gangen på Tveit. Det er usikkert hva som er stjålet, men politiet tror samme gjerningsmann står bak begge tyveriene.

Innbrudd på legekontor

BJORBEKK: I morgentimene tirsdag oppdaget vaskepersonell at uvedkommende hadde vært tilstede på et legekontor i Bjorbekk. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet og hvordan gjerningsmennene kom seg inn.

Nytt biltyveri

EVJE: Klokka 08.23 fikk politiet melding om innbrudd i en rød Subaru i Vegusdal i Evje. Det er uvisst hva tyvene fikk med seg.