00.02: Politiet pågriper og innbringer en 49 år gammel mann for ordensforstyrrelse i Markensgate i Kristiansand. Mannen var i følge politiet så beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

00.45: Politiet rykker ut til Farsund sentrum hvor to personer hadde havnet i en slåsskamp. En 18 år gammel gutt fra Farsund ble pågrepet og kjørt til politistasjonen i Kristiansand. Mannen var i følge politiet beruset. Den fornærmede i saken er en 26 år gammel mann fra Vanse. Saken etterforskes.

01.00: En 26 åring fra Vestlandet ble innbragt av politiet for urinering på offentlig sted. Hendelsen fant sted i Kristian IVs gate, og mannen blir anmeldt.

01.02: En patrulje i Risør melder at de har funnet en mann forslått ved rådhuset i byen. Mannen har fått et kutt over øyet og blør kraftig. Politiet finner raskt ut at han har vært involvert i en slåsskamp, og gjerningsmannen har stukket fra stedet. Mannen var ganske beruset, og ble kjørt til legevakten i Arendal for å sy kuttet over øyet.

02.00: Ved E39 ved Valand kommer en politipatrulje fra Mandal over en bil som ligger på taket i veikanten. Det blir raskt klart at det dreier seg om et uhell; bilen har kommet bort i autovernet og havnet på taket. Det er ikke snakk om promille og ingen personer ble skadet i uhellet.

02.10: Politiet rykker ut til Megabutikken i Vestre Strandgate i Kristiansand hvor det er rapportert om slåsskamp. Tre personer, en 18 åring og to 23-åringer, ble pågrepet etter at de skal ha gått løs på en 28 åring fra Oslo. 28-åringen skal ha blitt ganske kraftig mishandlet med slag og spark, og ble kjørt til legevakten. Saken etterforskes.

02.50: Politiet får melding fra Falck om at innbrudd i det militære området Belteviga på Flekkerøy. Det virker som det er stjålet diverse feltutstyr som spader og ryggsekker.

02.55: Setesdalspatruljen tar en 17-åring fra Dalen på fersken i det han skal til å stjele en barnesykkel på Hovden. Forholdet blir anmeldt.

03.30: Politiet får melding om slåsskamp ved butikken Seven/11 i Markensgate, men når patruljen ankommer stedet er slåsskampen over. Politiet noterte seg noen navn og avventer forholdet for å se om noen kommer med anmeldelser.

04.30: Politiet får melding om en rute som har blitt knust i Østre gate i Lillesand. Det viser seg at en mann som var på fest i huset tidligere på kvelden har glemt jakken sin, og da det ikke var noen hjemme i huset knuste han ruten i inngangsføren slik at han kunne komme seg inn og hente jakken.

05.20: Politiet får melding fra Falck om innbrudd i Stasjonshaven barnehage i Jørgen Moes gate i Kristiansand. Når en patrulje kommer på stedet viser det seg at det er en hengelås på redskapsboden som er brutt opp, og ingen ting ser ut til å være borte.