Mistet lappen på Grovane

VENNESLA: En 22-åring fra Mosby erkjente å ha kjørt for fort da han ble stoppet i fartskontroll Vennesla like etter midnatt natt til lørdag. Han ble målt til 100 km/t i 60-sonen på riksvei 405 på Grovane. 22-åringen mistet sertifikatet på stedet.

Bil stjålet i Lyngdal

LYNGDAL: En gutt med mørk hettegenser ble observert i området ved Fretex sentral i Lyngdal natt til fredag. Han settes i forbindelse med tyveri av en VW Golf denne natten. Den blå personbilen har kjennetegn PX 21760. Tatt med narko i bilen

ARENDAL: Politiet stoppet en bil på mistanke ved 01.20-tiden natt til lørdag på Kloppen ved Myrene. Den 24 år gamle føreren var i besittelse av narkotika. Det ble også funnet sprøyter i bilen. Det ble tatt utvidet prøve av føreren som ikke hadde gyldig førerkort. En 27-åring var passasjer i bilen.

Tyveri fra p-hus

ARENDAL: Lørdag morgen ble det meldt om grovt tyveri fra vaktbua til Torvet Parkeringshus i sentrum av byen. Det var stjålet penger, nøkler og overvåkningskamera. Det var parkeringsvaktene som meldte fra til politiet ved 08.50-tiden.

Stjal medisiner fra omsorgssenter

KRISTIANSAND: Fra omsorgssenteret i Stener Heyerdalsgate ble det fra Falck meldt om innbrudd klokken 05.31 natt til lørdag. Det var knust en rute i bygget og stjålet diverse medisiner. Tyven var vekk da politiet kom til stedet.

Innbrudd i Bertes

KRISTIANSAND: En Falck-vekter oppdaget på runden sin i badehuset i Bertes klokken 03.46 natt til lørdag at det hadde vært innbrudd i bygget. Politiet ble tilkalt, og de gikk gjennom bygningen uten å finne noen. En rute var knust.

Beruset 19-åring uønsket

LYNGDAL: En beruset person ringte på døren til en kvinne på Oftebro Terrasse i Lyngdal i 03-tiden natt til lørdag. Kvinnen kjente ham ikke, og hun ringte til politiet for å få ham fjernet. Mannen kjørte moped og ble pågrepet av politiet kort tid etter. Det er mistanke om at 19-åringen fra Lyngdal kjørte i påvirket tilstand. Han ble tatt med til lege for å ta blodprøve.

Innbrudd for andre gang hos eldre par

KRISTIANSAND: Et eldre ektepar i Teglverksveien i Kristiansand, har hatt innbrudd to gang på kort tid. Siste gang var natt til lørdag mens de to eldre lå og sov. De oppdaget i 08.30-tiden at uvedkommende hadde tuslet rundt inne i huset og i alle fall stjålet en håndveske og en mobiltelefon. Det viste seg at et vindu i huset var brutt opp.

Mopedbrann påsatt

ARENDAL: Politiet regner med at en brann i moped på Tromøy klokken 01.40 natt til lørdag var påtent. Mopeden ble funnet brennende like over Tromøybroa, og det var ingen personer på stedet.

Kvinne angrep dørvakt

KRISTIANSAND: En 24 år gammel kvinne fra Kristiansand ble lagt i jern av dørvaktene på utestedet Havana i Vestre Strandgate natt til lørdag. Ved 03-tiden gikk hun til angrep på en av vaktene. Kvinnen vil bli anmeldt.

Brakk handa i slåssing

KRISTIANSAND: En 22-åring ble kjørt til legevakten etter at han brakk håndleddet etter slåssing utenfor utestedet Twist & Shout i Markens ved 02.25-tiden natt til lørdag. Offeret kjenner gjerningmennene, og han vil anmelde dem.

Kastet steiner på biler

TVEDESTRAND: På E 18 i Songedumpa ved Tvedestrand ble en lastebilsjåfør klokken 00.15 natt til lørdag oppmerksom på ungdommer som stod på gangbroa over stamveien og kastet stein på biler som kjørte forbi. Han var på vei vestover da han ble pepret med steiner fra gangbroa. Da politiet kom til stedet en stund senere, var det ingen der.

Litt senere ble pærene i tre lysmaster på torvet i Risør knust etter at noen kastet stein på dem.