Det var under Radioandakten på NRK P1 at flausen fant sted, melder Vårt Land.

Ukens andaktsholder, prestelærer og bispekandidat Halvor Nordhaug, glemte rett og slett teksten. Midt i bønnen sa Nordhaug «forlat oss vår skyld», men glemte å tilføye «som vi óg forlater våre skyldnere». Da stusset nok mange radiolyttere.

Siden bønnen blir spilt inn bare en gang, og sendes både mandag, tirsdag og onsdag, var fadesen komplett. Men selv om feilen faktisk ble oppdaget på tirsdag, ble ikke bønnen reparert på grunn av tekniske problemer.

— Dette er bare en forglemmelse. Jeg ba uten tekst, og burde selvfølgelig ha husket Fadervår. Men NRK skulle også ha oppdaget feilen, så jeg regner med vi får dele på ansvaret, sier han til Vårt Land.

Ansvarlig for Radioandakten i NRK, Håkon Olaussen – også han presteutdannet – beklager feilen og lover at bønnen skal være komplett i dagens sending.

– Dette er ikke Nordhaugs feil, men vår. Vi skulle ha oppdaget det, og vi er lei for at det ikke skjedde. Men det er rart med sånne bønner. Det høres så riktig ut underveis, sier Håkon Olaussen til Vårt Land.