KRISTIANSAND: De to 14-årige jentene, som begge er fra Kristiansand, er anmeldt for forholdet. Politiet stoppet begge på én moped klokken 22.15. Da kjørte de uten førerkort og uten hjelm.

Tyveri fra bolig

ARENDAL: En bolig i Arendal sentrum fikk uvedkommmende på besøk mandag kveld. En rute ble knust i kjellerdøra, og en pc, et videokamera og flere dvd'er ble stjålet. Eier vil anmelde forholdet tirsdag.

Mangelfull bil på taket

KVINESDAL: En bil snurret rundt og havnet på taket på E39 på Nordhelle i Kvinesdal i natt. Ingen personer kom til skade, men bileieren vil bli anmeldt for tekniske mangler på bilen. Politiet mener manglene kan ha forårsaket ulykken.

Motorsykkel stjålet

KRISTIANSAND: En motorsykkel som stod parkert i Kristiansand sentrum er i løpet av natten forsvunnet. Eier, som hadde parkert den utenfor sin bopel, mener tyver må ha kjørt den bort med bil, siden sykkelen hadde både lås, rattlås og startsperre. Motorsykkelen, en Honda CBR 600F, har registreringsnummer PS 7386. Innbrudd i butikk

MOSBY: Dagligvarebutikken Coop på Mosby fikk to hovedinngangsdører brutt opp i natt. Ifølge politiet ser det ikke ut som noe er stjålet, men datautstyr stod klargjort for henting. Politiet tror gjerningsmannen ble skremt av alarmen.