Også i år vil du kunne stå foran Idol-dommerne på audition i Kristiansand.

Foruten Sørlandets hovedstad, vil Idol-dommerne også ta turen til Stavanger, Trondheim og Oslo. I tillegg vil det arrangeres noen mindre auditions i Tromsø, Bodø og Molde. Datoer og oppmøtesteder blir kunngjort innen kort tid.

— 1 470 000 nordmenn så Jorun Stiansen vinne Idol-finalen i mai, det mest sette TV 2-programmet noensinne. ”Idol” var programmet alle snakket om, alle hadde en mening om, og som alle måtte se, skriver TV2 på sine nettsider.

Alle auditionene vil bli holdt i oktober og november. Idol-programmet starter opp i januar, med finalen i mai.

— Vi skal heller ikke denne gang skape noen popstjerne; vi skal finne et uoppdaget talent som allerede er der ute, og få det opp på stjernehimmelen der det hører hjemme, sier presseansvarlig for Idol, Bjarne Laastad.

Vinneren av Idol vil som alltid få en platekontrakt med Sony BMG. Hvem de fire dommerne blir, som skal bestemme hvem som ryker ut og hvem som går videre til Oslo, har TV2 foreløpig ikke sagt hvem er.

Konkurransen er åpen for alle mellom 16 og 28 år. Søknadsfristen er 3. oktober, og detaljer om hvordan du søker vil bli lagt ut på TV2s nettside om kort tid.

Vil det nok en gang komme en Jorun eller en Ali ut av Kristiansand-auditionen?