Brann i bil

BIRKELAND: Klokka 22.15 begynte det å brenne i motorrommet i en parkert bil på Birkeland. Brannen ble raskt oppdaget og slukket med et pulverapparat. Bilen fikk små skader.

Bil stjålet og funnet

ARENDAL/GRIMSTAD: En Golf Cabriolet ble meldt stjålet fra Stølsvika på Hisøya 23.20 mandag kveld. Bilen ble så funnet ved Levermyr skole i Grimstad i morgentimene tirsdag. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken.

Bilist uten førerkort

ARENDAL: En 33 år gammel mann fra His ble tatt for kjøring uten førerkort i en rutinekontroll på Vesterveien i Arendal natt til tirsdag.

Full mann kjørte på drosje

SØGNE: En 20 år gammel mann fra Sandnes ble arrestert av politiet etter han kjørte inn i en drosje på Åros Camping natt til tirsdag. Klokka 04.10 kjørte mannen på en drosje som kom for å hente to personer på campingplassen. Ingen personer ble skadet, men drosjesjåføren fikk inntrykk av at føreren var påvirket av alkohol og ringte politiet. En patrulje ble sendt til stedet, og etter hvert fant de en mann som passet signalementet fra drosjesjåføren. Han ble tatt med til politistasjonen i Kristiansand for blodprøve. Mannen var svært beruset, og innrømmet å ha kjørt i fylla etter å ha tilbrakt natta i arresten.

Savnet bil funnet

KRISTIANSAND: I morgentimene tirsdag fikk politiet melding om en bil sto forlatt ved Grim Skole. Politiet sjekket registreringsnummeret og fant ut at bilen tilhørte Røinås Bilforretning i Kristiansand. Bilen er nå kommet til rette, og bilforretningen undersøker om bilen var stjålet.

Trafikkulykke på E39

FLEKKEFJORD: En 22 år gammel mann fra Flekkefjord ble kjørt til legevakt etter at bilen han kjørte ble påkjørt på E39 ved Sira klokka 07.28 tirsdag morgen. En 62 år gammel mann overholdt ikke vikeplikten da han skulle kjøre inn på Europaveien, og krasjet inn i 22 åringens bil. Ingen ble alvorlig skadet, men 22-åringen fikk et kutt i panna. Begge bilene ble tauet til verksted av Falken.

Råkjører mistet lappen

SØGNE: En 25 år gammel mann fra Mosby ble fratatt førerkortet da han ble tatt i 92 km/t i 60-sonen på Riksvei 462. Mannen ble tatt i en rutinekontroll nord for Brennåsen like etter klokka 08.00 tirsdag morgen.

Personbil hengende fast i tre

MANDAL: En bil kjørte av veien og ble sittende fastklemt mot et tre ved Sjølingstad tirsdag morgen. Den 18 år gamle kvinnelige bilføreren kjørte av veien da hun møtte en buss på en smal grusvei. Bussjåføren ringte politiet som straks sendte ambulanse og brannvesen til stedet. Heldigvis kom kvinnen seg uskadd ut av bilen.

Skadeverk på skole

VALLE: Hylestad skole på Rysstad har over lengre tid vært plaget av hærverk og tagging. De siste nettene har pøbler revet opp blomster, tagget på veggene, og knust ruter på skolens område. Uvedkommende har også vært inne på skolen og stjålet en DVD-spiller. Politiet oppfordrer nå skolens rektor til å anmelde forholdene.