AGDER: Agder-politiet hadde en relativt rolig natt til mandag, men har i løpet av natten fått to nye innbruddsmeldinger. De siste dagene har det blitt anmeldt over 40 innbrudd, og tallet ser altså ut til å vokse seg stadig større.

Klokken 23.58 får politiet melding fra Odins vei i Arendal. Der kommer en familie hjem og oppdager at de har vært utsatt for innbrudd.

— Der er det som vanlig stjålet smykker. Det er dessverre en fortsettelse av innbruddsbølgen som har herjet i det siste, sier operasjonsleder Ove Austenå, ved Agder politidistrikt, til fvn.no

Senere på natten, klokken 03.00, meldes det om innbrudd på Møglestu videregående skole i Lillesand.

— Men der har innbruddstyvene fått dårlig tid, fordi vi hadde en patrulje som akkurat da var i nærheten. De klarte bare å knuse et vindu og få med seg en skjerm, sier Austenå.

Bare i går kveld ble det meldt om fem innbrudd, hele tre av dem i Damveien på Kolbjørnsvik i Arendal. Innbruddsbølgen ser dermed ikke ut til å gi seg med det første.

Men politiet har ikke bare fått inn meldinger om innbrudd. De har også måttet rykke ut på et par andre oppdrag.

**TVEDESTRAND: Bil av veien

23.16:** Politiet får melding om at en bil har kjørt av veien like ved Risøya folkehøyskole i Tvedestrand. Til alt hell er det kun snakk om materielle skader.

**FLEKKEFJORD: Høy musikk

03.55:** Politiet får inn en klage på høy musikk fra en adresse i Gråsteinsveien i Flekkefjord. Da politiet ankommer stedet litt etterpå, er det stille og rolig i nabolaget.