SØGNE: Mandalitt sparket politimann i brystet

**GRIMSTAD: Slått ned på utested

23.57** En 23 år gammel mann ble brakt til legevakten med kutt over øyet etter å ha blitt slått ned på utestedet Café Chanett i Juskestredet i Grimstad. Mannen skal ha vært beruset og lite samarbeidsvillig da politiet kom til stedet. Politiet avventer en anmeldelse fra mannen.

**LILLESAND: Innbrudd i bolig

00.15** En huseier i Søndre Vardåsen meldte fra til politiet om at han hadde hatt innbrudd i boligen sin i løpet av kvelden. Tyvene skal ha brutt opp en terrassedør. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet, men politiet skal undersøke boligen. Politiet ser ikke bort fra at innbruddet, som skal ha skjedd mellom klokken 18.45 og 23.45 fredag kveld, kan ha sammenheng med de mange innbruddene i Aust-Agder den siste tiden.

**SØGNE: Veltet med elektrisk sykkel

00.24** Politiet fikk melding fra AMK om at motorsykkel eller moped hadde kjørt utfor ved Tinntjønn skole. Det viste seg imidlertid at en 78 år gammel mann hadde veltet med en elektrisk sykkel, og hadde pådratt seg et kutt i hodet. Mannen ble brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand med ambulanse.

**KRISTIANSAND: Stjal klokke fra bolig

00.26** En verdifull klokke ble meldt stjålet under et innbrudd i Alvestien på Søm. Eieren av huset var ikke hjemme da innbruddet skjedde, men ble kontaktet av et vekterselskap da alarmen i boligen ble utløst.

**KRISTIANSAND: Slo og sparket dørvakt

00.49** En 22 år gammel mann fra Nodeland ble pågrepet og satt i arresten ved Kristiansand politistasjon etter at han slo og sparket en dørvakt ved Caledonien.

GRIMSTAD: Stukket med kniv på utested

ARENDAL: Tre pågrepet etter slåssing på utested

**ARENDAL: Beruset mann til legevakten

02.36** En 23 år gammel mann var så beruset da han ble funnet utenfor utestedet Frøken Bang at han ble brakt til legevakten med ambulanse.

MANDAL: Sju mistet lappen i kontroll på E 39

ARENDAL: Fire i arresten fra vill fest i Arendal

**KRISTIANSAND: I arresten for ordensforstyrrelse

02.54** En 26 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet av politiet etter å ha sparket i gjenstander i Henrik Wergelands gate. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Kvinne blødde kraftig fra armen

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Sør Arena

06.59** Politiet rykket ut til Sør Arena på Lund etter at innbruddsalarmen ble utløst. En 46 år gammel mann ble pågrepet på stedet. Han skal ha knust en rute for å komme seg inn i lokalene.