ARENDAL: Stjal drosjepenger

Politiet fikk melding om at det er stjålet penger fra en safe/skap hos Arendal taxi i løpet av gårsdagen. Politiet har foreløpig ikke funnet spor etter innbrudd, og dermed utelukkes det ikke at noen som har hatt kombinasjonen til safen og nøkkel til bygget kan ha stjålet pengene. Det er uklart hvor stort beløp som er borte.

KRISTIANSAND: Stoppet med 26 kilo khat

TELEMARK: Fant stjålne biler

Politiet i Telemark stoppet en campingbil som det viste seg at var meldt stjålet fra Romerike 1. januar. Bilen hadde også blitt observert i Lindesnes ved 23-tiden søndag, uten at politiet i Agder klarte å spore opp bilen. Like bak campingbilen kjørte en personbil som og også ble stoppet. Det viste seg at denne bilen var stjålet fra Lillesand i natt. Tre personer ble pågrepet.

KVINESDAL: Kjørte utfor veien

04.15 En tyskregistrert bil kjørte utfor veien på vestsiden av Svindlandstunnelen, i retning Flekkefjord. Føreren ble ikke skadet og bilen fikk minimale skader.

KRISTIANSAND: Mulige tyver oppdaget

05.30 En vekter kom over to mistenkelige personer på anleggsområdet ved Tangen videregående skole. De to stakk fra stedet da de oppdaget vekteren. Det ser ikke ut til at de to fikk med seg noe.