KRISTIANSAND: Det var i går kveld politiet i Kristiansand måtte stenge deler av Dronningens gate ved utestedet Spot for å få kontroll på en klassegjenforeningsfest som hadde kommet litt ut av kontroll.

3-400 personer skal ha vært på festen. Politiet rykket ut med hele fem patruljer for å få kontroll over situasjonen.

— En person er anmeldt for å ha forstyrret den offentlige ro og orden, forteller leder av ordensekssjonen ved Kristiansand politistasjon, Hans Kristian Sødal, til fvn.no.

Ifølge vitner på stedet skal sju personer ha gått til angrep på én person ved bruktbutikken Shalam nederst i Dronningens gate. Også politiet ble utsatt for ungdommenes viltre oppførsel.

— Det skal ha blitt kastet noen flasker mot politiet på stedet, sier Sødal.

Ifølge Sødal skal ungdommene stort sett ha vært i alderen 15-17 år. Tumultene oppstod på utsiden av utestedet Spot, men Sødal har ingen opplysninger som skulle tilsi at utestedet har gjort noe galt.

— De ungdommene som har vært påvirket av alkohol har vært på utsiden av bygget. Vi skal etterhvert snakke med de ansvarlige på Spot for å få deres versjon av saken. Men det er ingenting som tyder på at de har gjort noe galt, sier Sødal.

De første meldingene om fyllebråk ved utestedet kom inn allerede ved 22-tiden tirsdag kveld. Rundt klokken 00.30 ble det meldt at situasjonen hadde begynt å roe seg.

En 16 år gammel jente ble brakt til Sørlandet sykehus Kristiansand for pumping.

Ifølge Roger Sande, daglig leder ved Spot, var verken de som lagde bråk eller jenta som ble kjørt til sykehus for pumping, gjester ved utestedet.