KRISTIANSAND: Trafikkulykke

07.35: En kjørte av veien ned Brovannsbakken i dag. Det er meldt om liten personskade, og det var ikke nødvendig med en ambulanse. Sjåføren klaget i etterkant på nakkesmerter. Veien var svært glatt da ulykken inntraff.

EVJE: Promillekontroll

08.45: Fra 08.45 til 09.30 ble det i dag avholdt promillekontroll på Evje. Ingen ble tatt.

VENNESLA: Skadeverk

09.00: I dag morges fikk politiet melding om at Sparebanken pluss i Vennesla var blitt tilgriset med matvarer. Hendelsen skal ha inntruffet i helga og er tatt opp på kamera. Saken vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Naskeri

12.32: 67-åring tatt for tyveri

JUSTVIK: Uten førerkort

11.46: En 22 år gammel venndøl ble i 12.45-tiden tatt for å kjøre uten førerkort i Grostølveien på Justvik. Saken er anmeldt.

GRIMSTAD: Trafikkulykke

12.43: Trafikkulykke ved Grimstad-porten

LINDESNES: Innbrudd

14.44: Det er rapportert om flere innbrudd i Svennevig-området i helga. De rammede er blant annet Barnas dyrepark, bussgarasjen til Bussen trafikkselskap, gartneriet på Reme, en privat sjøbod, en privat hytte og en privat enebolig. I tillegg er det meldt om skadeverk på en bil, og en bilstereo er stjålet fra en annen.

KRISTIANSAND: Slosshanske

15.52: Politiet tok en 15-åring med slåsshanske. Gutten sitter nå på stasjonen, og ved 18-tiden ventet han fortsatt på å bli plukket opp av sin mor.

ARENDAL: Innbrudd

Det har blitt begått et innbrudd i Stenklevveieni Arendal i dag. Det er uvisst om noe er stjålet.

KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

18.45: En patrulje innbrakte to gutter i alderen 17 og 18 år som var i besittelse av narkotika. Dette skjedde ved Kobberveien. Begge guttene vil bli anmeldt for å ha brukt og oppbevart narkotika.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bod

18.59: Politiet fikk melding om at det hadde vært et innbrudd i boden til et hybelhus. Tyven skal ha stjålet klær og diverse andre ting.