KRISTIANSAND: Kjørte moped i fylla

00.31: En 32 år gammel mann på moped ble stoppet av politiet på ferjeterminalen. Mannen mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand.

LILLESAND: Fikk raserianfall i privat hjem

00.49: En 19 år gammel kvinne fikk raserianfall, og begynte å knuse ting i et privat hjem. Politiet kom til stedet, og tok med seg kvinnen til drukkenskapsarresten.

MANDAL: Stjal sminke og klær fra bolig

00.56: Noen tok seg inn i en bolig i Mandal, og stjal blant annet sminke, klær, en bærbar pc og en mobiltelefon.

VENNESLA: Brann i brakkerigg

01.03: Det oppstod brann i en brakkerigg i Heptekjerrveien. Brannvesenet fikk slukket brannen, men flere av brakkene var en del brent. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent. Politiet vil gjøre undersøkelser på brannstedet mandag.

ARENDAL: Kjørte båt i fylla

01.05: En 21 år gammel mann ble stoppet av politiet da han var ute og kjørte i en Daycruiser i Tromøysund. Mannen mistenkes for promillekjøring med båt.

GRIMSTAD: Lagde bråk på restaurant

01.42: En 18 år gammel jente lagde bråk på en restaurant i Juskestredet. Kvinnen ble utvist fra restauranten, og tatt med til arresten av politiet.

KRISTIANSAND. Ville ikke betale for taxituren

02.32: En taxisjåfør på Rona melder at han har problemer med et par som klager på regningen. Det oppstår uenighet om betalingen, og politiet drar til stedet. Taxien anmelder paret som ikke ville betale.

KRISTIANSAND: Stjal bil

02.40: En mann møter opp på politivakta og forteller at bilen hans, en Audi 100, har blitt stjålet fra Østre Strandgate. Bilen har blitt stjålet mellom klokken 19.30 og 02.00. EIKERAPEN: Slått ned på festival

02.48: Eikerapen Roots Festival melder om at en ungdom på festivalen er brakt til sykehus etter å ha blitt slått i hodet av en annen festivaldeltager. Forholdet vil bli anmeldt.

GRIMSTAD: Banket på feil dør

03.23: Noen melder om at en ung gutt lenge har stått og banket på døra deres. Politiet kommer til stedet, og det viser seg at gutten har gått til feil dør. Han er svært beruset, og politiet kjører ham hjem.

KRISTIANSAND: Slått ned ved rutebilstasjonen

07.48: En eldre mann ble slått ned av en yngre mann utenfor rutebilstasjonen. Den eldre mannen mistet noen tenner, og fikk brillene knust. Han var blodig i ansiktet, og ble brakt til legevakten. Gjerningsmannen er foreløpig ikke tatt, men politiet har flere spor å gå etter, og håper å finne ham.

KRISTIANSAND: Røykutvikling på sykehjem

08.13: Det meldes om røykutvikling på Bispegra Sykehjem på Kongsgård. Røyken stammer trolig fra en fastmontert slipeskive på veggen. Det oppstår ikke brann, og sykehjemmet får minimale skader.

TVEDESTRAND: Frontkolliderte på Risøya

11.04: To biler kolliderte front mot front på Risøya utenfor Tvedestrand. Det var en person i hver bil, men ingen av disse ble alvorlig skadet. Den ene personen klaget over vondt i nakken.

KRISTIANSAND: Innbrudd i leilighet

11.47: Noen har brutt seg inn i en leilighet i Kuholmsvien. De har blant annet stjålet en pc, smykker og sølvtøy. Hva mer som er borte er foreløpig uklart.

MANDAL: Stjal treningstøy fra bil

14.00: Det var innbrudd i en bil som stod parkert ved Bankebrua. Tyven tok med seg en treningsbag med diverse tøy.