MANDAL: Et kvarter etter midnatt torsdag 6. august i år forsøkte en politistudent å pågripe 33-åringen på en adresse i Søren Jaabæks vei i Mandal. Årsaken til pågripelsen var at tiltalte angivelig skulle ha utført skadeverk for om lag 20.000 kroner mot en bil.

Da politiet kom til stedet skal 33-åringen ha ligget på bakken og en politistudent forsøkte å ta kontakt med ham. Svaret skal ifølge Lindesnes Avis ha vært at han gav blaffen i at politiet ønsket kontakt med ham.

I forbindelse med pågripelsen skal tiltalte ha langet ut mot studenten gjentatte ganger. Etter pågripelsen ble det besluttet at mannen skulle kjøres til sentralarresten ved Kristiansand politistasjon. I forbindelse med bilbytte på stasjonen i Mandal skal mannen ha vært så krakilsk at beina hans måtte stripses.

Da saken ble behandlet ved Kristiansand tingrett sine lokaler i Mandal torsdag skal 33-åringen ha vært tydelig preget, og skal ifølge Lindesnes Avis ha vært en angrende synder. Mannen erkjente imidlertid ikke skyld ettersom han ikke husker hendelsen.

Aktor Terje Kaddeberg Skaar la ned påstand om 30 dagers fengsel for mannen.