HAMAR: Kvinnen tok kontakt med Norsk Tipping, etter at tippeselskapet hadde etterlyst vinneren. Hennes uregistrerte kvittering var verdt 3,4 millioner kroner.

Lørdag kveld var det fem kuponger som hadde syv riktige Lotto-tall. Tre av dem spilte registrert, og får dermed sine gevinster rett inn på konto. To spillere var imidlertid uregistrerte.

Den ene er trolig kvinnen som har meldt seg. Hun kjøpte Lotto-kupongen hos Coop Extra på Tangvall i Søgne den 3. januar.

— Hun ringte inn til oss søndag ettermiddag. Alt tyder på at det er riktige vedkommende som har meldt seg, sier Roar Jødahl i Norsk Tipping til fvn.no.

Kvinnen må nå oppsøke en tippekommisjonær for å kjøre kupongen gjennom systemet. Siden hun har spilt uregistrert, kjenner ikke Jødahl identiteten hennes.

— Det var en voksen kvinne som tok kontakt med oss. Hun er fra området, uten at jeg vet noe mer. Inntil videre er det viktigste for oss at hun får registrert kvitteringen, sier han.

Kvinnen er dermed Sørlandets andre lottomillionær på én kveld. 17 år gamle Erik Hille Dybfest ble nemlig lørdagens Jokervinner, og stakk av med 1,4 millioner kroner.

Den andre uregistrerte vinnerkvitteringen ble kjøpt hos Narvesen i Borg senter i Sarpsborg før jul. Så dersom du var på juleferie i disse trakter, har du to muligheter til å bli millionær. Og det på en helt alminnelig søndag.