EVJE: Rygget inn i politibil

**KRISTIANSAND: Arrestert etter dytting

02.12:** En mann i 30-årene ble arrestert da han dyttet og plaget flere personer utenfor 7-Eleven i Markens. Det var en politipatrulje som observerte mannen og fikk satt han i arresten.

**KRISTIANSAND: Sjalusidrama på Torvet

03.29:** Krangel om en jente skal være grunnen til at to menn havnet i slåsskamp på Torvet. Den ene av de to fikk så store skader i munn og nese at han måtte til legevakta. Ingen av de to har anmeldt forholdet.

**KRISTIANSAND: Roet ned nachspiel

06.45:** Politiet måtte rykke ut og fjerne to personer som lagde lite hyggelig stemning på et nachspiel på Lund.De to skal ha truet eieren av leiligheten som til slutt ikke så annen utvei enn å ringe politiet.

**ARENDAL: Spilte for høy formiddags-musikk

10.40** En mann Mårstien i Arendal trengte tilsnakk fra politiet etter å ha spilt så høy musikk i nabolaget at naboene begynte å klage.

SØGNE: Flere påhengsmotorer stjålet

Over lengre tid har flere påhengsmotorer blitt stjålet fra båter ved Trysnes Marina i Søgne. Politiet er interessert i tips fra folk som kan ha sett noe i forbindelse med tyveriene.

**KRISTIANSAND: Flatfyll på rutebilen

11.45** En mann måtte kjøres hjem av politiet etter å ha fått altfor mye å drikke lørdag formiddag. Politiet fant mannen på rutebilstasjonen i Kristiansand og brakte han i hus.

ARENDAL: Kuttet av ledningen til overvåkningskameraet — tatt på fersken

**ARENDAL: Tyveri fra bolig på Bråstad

18.08** Tyver har brutt seg inn og stjålet stereoanlegg, dvd-spiller, cder, dvder og diverse elektriske artikler. Innbruddet skjedde antakelig natt til fredag.

BYGLAND: Fastklemt under traktor