SE VIDEOEN NEDERST I SAKEN

ATLANTA: — Skal jeg gå i denne kremhvite kjolen, eller denne andre kjolen i lilla og gull, undret Lindsay (19) fra Atlanta i Georgia. Hun sto i speilet og klarte ikke å bli enig med seg selv.

Dermed la Lindsay ut en video på Youtube torsdag for to uker siden, der hun ba folk på nett om råd. Omkring 33.000 rakk å se videoen, og rådene haglet inn.

Det var nemlig ingen ringere enn Lindsays egen mor som giftet seg med ungdomskjæresten sin denne helgen, og Lindsay ville være helt sikker på at hun valgte rett kjole i bryllupet.

— Det var et vanskelig valg, for faren min og kjæresten min likte den lilla, men jeg visste innerst inne at det måtte bli den hvite, for den ville moren min at jeg skulle gå i, forteller Lindsay til fvn.no.

Fredag kveld før bryllupet hjalp en venn som var statistiker henne med å telle opp stemmene:

51 prosent stemte for den hvite, 49 prosent ville hun skulle gå i den lilla.

— Hvorfor spurte du om råd på internett?

— Det var for å skaffe meg en objektiv vurdering av dilemmaet. Flere moteeksperter mailet meg også og kom med sine vurderinger, så det var en hyggelig overraskelse, sier Lindsay, som etter hvert er blitt en populær videoblogger på Youtube.

Den sportsinteresserte journaliststudenten, som kaller seg "Bgirl5" har så langt over 7.600 faste seere, og hun har publisert 68 videobloggposter så langt.

I mai i fjor spurte hun skarene om hva de mente var den mest atletiske idretten. Videoen har så langt blitt sett av 113.000, og over 1500 har tatt seg bryet med å svare.

- Nå skal kjæresten min og jeg skaffe oss hund, og vi klarer ikke å bestemme oss for navnet. Derfor tenkte vi at vi kanskje skulle spørre "internett" igjen, sier Lindsay.

Vi ønsker henne lykke til med navnevalget.

Her kan du se Lindsays video der hun viser frem kjolene: