— Jeg mener vi har en bra stall, med mye fart og mye teknikk, som passer vår spillestil. Vi skal være ekstremt godt forberedt når vi kommer til seriestart, sier Ruthford Pedersen til Fædrelandsvennen.

Donn-treneren har allerede fått på plass en rekke forsterkninger. Ole Sagarino og Mads Myhrstad er tilbake fra studier, mens duoen Christian Mathisen og Marius Harv er nye fra Randesund. Donn har også sikret seg Tore Kannelønning, som har 1. divisjonserfaring med Løv-Ham.

Spennende spillere

Ruthford Pedersen sier følgende om sine nye spillere;

— Christian Mathisen er en spiller jeg kjenner godt. Han er en sterk, rask og arbeidsom spiller, som kan være både spiss og midtbane. Han er også målfarlig. En anvendelig offensiv spiller.

— Marius Harv er et ungt talent. Han har hatt ett år i Randesund, og var før det i Start-systemet. Han er lynende rast, god med begge bein, og en veldig bra offensiv spiller.

— Tore Kannelønning fikk treårskontrakt med Brann da han var 16 år gammel. Han har vært utlånt til Løv-Ham, men har de siste årene spilt for Stord. Tore er sentral midtbanespiller. Han er 195 centimeter høy, og er en annerledes spillertype enn vi har. Veldig spennende, sier Ruthford Pedersen.

Donn er også i sluttforhandlinger med midtstopperen Ali Jaafar Al-Habobi, som spilte for Jerv i siste halvdel av 2014. — Han er midtstopper, med veldig gode tekniske ferdigheter, sier Ruthford Pedersen, som fortsatt jakter noen forsterkninger til.

Jakter flere

— Vi er i samtaler med en keeper, samt to spillere fra nordvestlandet som spilte i 2. divisjon i år. I tillegg kommer det en lokal spiller, som skal være med oss i begynnelsen av januar, sier Ruthford Pedersen.

Keeperen er ikke Terje Reinertsen, som ikke fikk ny kontrakt med Start.

— Men Terje vet at han er ønsket, sier Ruthford Pedersen.

Av sentrale spillere fra 2014-sesongen, er det klart at Donn mister William Aligo, som studerer i Oslo. Jarle Rogstad har også returnert til Søgne, mens Mido Cembic har valgt å slutte.