Operasjonsleder i Agder politidistrikt, Nils Kristian Voreland, forteller at politiet fikk melding via AMK om at det hadde vært en knivstikking i en lelighet i Tveitenveien.

— Meldingen kom inn til oss klokka 6.22, og AMK fortalte at det var en ambulanse på vei til en knivstikking. Politiet rykket da også ut, forteller Voreland til Fædrelandsvennen.

Fest på stedet

Det skal ha vært husbråk på adressen i forkant av meldingen om knivstikkingen.

Politi og kriminaltekniker med beslag fra åstedet i Arendal. Foto: Ernest Boswarva

— Ifølge våre meldinger skal det ha vært opp til ti personer på festen der hendelsen fant sted, sier operasjonslederen.- En mann var stukket i halsen med kniv. Mannen fikk et tre centimeter langt kutt, som heldigvis ikke traff noen vitale organer, legger Voreland til.

Gjerningsmannen tatt

Mens den skadde ble tatt med i ambulanse til sykehus, ble en annen mann pågrepet for knivstikkingen.

— De to er begge menn i begynnelsen av 20-årene og fra arendalsdistriktet, så langt jeg kan se, forteller operasjonslederen.

— At det er brukt kniv, er stygt i seg selv. Etter forholdene skal det gå bra med offeret, legger han til.

Undersøkes på sykehus

Ingen av de involverte er hva operasjonsleder Nils Kristian Voreland vil omtale som kjenninger av politiet.

— Det er noen småsaker på dem, men ikke noe alvorlig eller noe som gjør at jeg vil si de er kjente for oss, bekrefter han overfor Fædrelandsvennen.

- Vil den siktede knivstikkeren bli avhørt i løpet av helga?

— Det kan jeg ikke svare på nå, da gjerningsmannen også er på sykehuset for undersøkelser. Forholdet er opprettet sak på og det vil bli gjennomført kriminaltekniske undersøkelser av åstedet, svarer operasjonsleder Voreland.