traul-5.jpg Foto: Vegard Nekstad
traul-3.jpg Foto: Vegard Nekstad
traul-2.jpg Foto: Vegard Nekstad

SØGNE: Klokken 04.44 kom meldingen om trafikkuhell på Søgnesletta inn til politiets operasjonssentral.

Både ambulanse, brannvesen og politi rykket raskt ut til ulykkessjåføren. Sjåføren av ulykkestraileren ble kjørt til legevakt med ambulanse.

SE VIDEO ØVERST I SAKEN!

Veien ble åpnet for fri ferdsel like etter klokken 8. Trailere er tauet til et busstopp. Falck opplyser til Fædrelandsvennen at en ny trailer er sendt for å overta fiskelasten.

Hjulbrønnen foran på førersiden er knust. Flere dekk er ødelagt. Foto: Vegard Nekstad

Skader på kjøretøyet— Det er kommet en trailer vestfra med tralle bak og han har truffet midtdeleren. Han traff begynnelsen av midtdeleren, og det er blitt en del skader på trekkvogn og på tralla, sier innsatsleder Salve Eieland ved Kristiansand politistasjon, til Fædrelandsvennen.

Mannen som kjørte den litauiske traileren er uskadet.

Lastet med fisk

— Det var en person i bilen og han ser ut til å være uskadet, men han blir for sikkerhets skyld kjørt til legevakta for sjekk. Traileren er lastet med fisk og vi er litt spent på hvordan vi skal klare å løse den utfordringen.

Trailerens dieseltank røyk i sammenstøtet med midtdeleren. Brannvesenet måtte derfor spyle veien ren. En tungbergingsbil fra Falck på Dalane rykket like etter klokken 05 ut og skal få bort traileren.

Midtdeleren har fått en kraftig trøkk. Foto: Vegard Nekstad

Frykter lange køerPolitiet mener at det kan bli ekstra lange rushtidskøer som følge av uhellet.

— Vi håper at vi klarer å få løst opp. Det er et trafikk som det ser ut at vi kan få trafikken gjennom på. Det blir reduksjon i hastighet og det gjør at det fort hoper seg opp kø.