Mopedisten ble funnet skadet til venstre i bildet. Her har kriminalteknikerne satt opp markeringskjegler. Foto: Ernest Boswarva
En voksen mann omkom etter i en trafikkulykke i Barbudalen i Arendal onsdag formiddag. Foto: Ernest Boswarva
Her kan man se hvilken posisjon bilen hadde da nødetatene kom til stedet.
Her kan man se hvilken posisjon bilen hadde da nødetatene kom til stedet.
En voksen mann omkom etter i en trafikkulykke i Barbudalen i Arendal onsdag formiddag. Foto: Ernest Boswarva
Her undersøker politiets teknikere ulykkesstedet.
Veistrekningen ble sperret av etter ulykken.
Her undersøker politiets teknikere ulykkesstedet.
Her undersøker ulykkeskommisjonen ulykkesstedet.

ARENDAL/KRISTIANSAND: — Det er ennå ikke skrevet noen siktelse. Etterforskningen pågår for fullt, opplyser jourhavende jurist i Agder politidistrikt, Berit Woxen, overfor Fædrelandsvennen ved 14.30-tiden.

Onsdag formiddag omkom en 45 år gammel mann fra Arendal etter et sammenstøt mellom en bil og en scooter i bunnen av Møllebakken i Arendal. Scooterføreren ble erklært død av sykehuset etter å ha blitt fraktet fra stedet i ambulanse.Politiet ble varslet om ulykken klokken 11.48. ## Gransker ulykkesstedet

Både kriminalteknikere fra Agder politidistrikt samt fagpersoner fra Statens vegvesens ulykkeskommisjon var på stedet onsdag ettermiddag.

Teknikerne plasserte ut kjegler i veibanen og streket opp ulykkesbilens antatte bevegelser på ulykkesstedet.

Oppmerkingen kan tyde på at bilen av merket Jeep har kommet kjørende opp Møllebakken. Bilen har etter noen titalls meter kommet over i feil kjørefelt. Bilen har nådd omkring halvveis over i venstre kjørefelt før sporene leder over til høyre igjen

Bilens bevegelser viser en slak bue før den går over i en skrens mot høyre. Det kan virke som bilføreren har svingt brått, fått skrens på kjøretøyet og til slutt havnet i grøfta ved parkeringsplassen.

Det er skader på venstre side av panseret.

Hvilken posisjon og retning mopene har hatt er foreløpig uklart. Kjøretøyet har store skader.

Skal bli avhørt

Etterforskningsleder ved Arendal politistasjon, Jens Martin Reiersølmoen, opplyser at den 18 år gamle sjåføren av kjøretøyet vil bli avhørt i løpet av kort tid.

— Han skal bli avhørt. Det skal også vitner som så hendelsen, opplyser Reiersølmoen.

Ulykkesstedet var store deler av dagen sperret for trafikk og omkjøring er skiltet på stedet. I starten ble trafikken manuelt dirigert bort.

Operasjonsleder Ove Austenaa opplyser til Fædrelandsvennen 18.30 at de tekniske undersøkelsene på stedet er avsluttet for dagen.