**KRISTIANSAND: Bil tok fyr

00.30** En Volvo tok fyr under kjøring i Setesdalsveien ved Gartnerløkka, og brannvesenet og politiet ble sendt til stedet. Brannen ble raskt slukket, og bilen ble plassert ved siden av veibanen. Politiet har foreløpig ingen formening om brannårsaken, men har opprettet sak.

**GRIMSTAD: Tatt for ruspåvirket kjøring

00.55** Politiet fikk melding fra en person som lå bak en bilfører som kjørte vinglete ved Fevik. En patrulje stoppet bilen, og føreren, en utenlandsk borger i slutten av 20-årene, bosatt på Birkeland, fremstod som tydelig påvirket. Mannen ble brakt til legevakt for blodprøve, og er anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med kniv

00.57** En patrulje i Kristiansand pågrep en mann i begynnelsen av 20-årene som var i besittelse av kniv og ulovlige tabletter. Mannen ble satt i arresten ved Kristiansand politistasjon, og skal avhøres lørdag.

**FLEKKEFJORD: Fikk juling av sin bror

01.00** En person møtte opp på Flekkefjord politistasjon og hevdet at han var banket opp av sin bror. Han var tilsynelatende ikke skadet. Mannen vurderer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Tatt med kniv

01.20** En mann i 20-årene fra Kristiansand ble innbrakt og anmeldt for å være i besittelse av en kniv. Mannen, som ble pågrepet ved utestedet Sixpence, vedtok et forelegg.

**GRIMSTAD: Viste bort kvinne

01.53** Et utested i Grimstad måtte ha hjelp av politiet da de ikke klarte å ta hånd om en overstadig beruset kvinne i begynnelse av 30-årene. Hun ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt for urinering

02.13** En 20 år gammel mann ble tatt på fersken av politiet da han urinerte i Tollbodgata. Han er anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Til legevakt etter fall

02.30** En kvinne i midten av 40-årene ble brakt til legevakt etter at hun falt og slo hodet ved Langbrygga. Kvinnen hadde en stor kul i bakhodet.

**GRIMSTAD: Stelte i stand bråk

02.40** En mann i slutten av 20-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse av en patrulje i Grimstad. Mannen ble dimittert på stedet.

**ÅMLI: Fikk kuttskader etter slåsskamp

03.52** En person kontaktet politiet og opplyste at han var blitt slått i hodet med et luftgevær. Det viste seg at en mann hadde oppsøkt en annen mann han ikke var på talefot med, og dette utviklet seg til et basketak. Den ene ble bortvist fra stedet og blir anmeldt. En av personenen skal ha fått kuttskader, men ingen av de to mennene, den ene i begynnelsen av 20-årene og den andre 40 år, måtte oppsøke lege etter slåsskampen.

**ARENDAL: Prøvde å komme seg inn i hus

04.05** En huseier kontaktet politiet for hjelp da en full mann forsøkte å komme seg inn i boligen hans. Vedkommende, en 40-åring, sparket i dørene og forsøkte å knuse et vindu. De var tidligere bekjente, men huseieren ville ikke ha noe med mannen å gjøre. 40-åringen fikk et kutt i handa, og ble brakt til legevakt av politipatruljen. Det er uklart om forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

05.55** En 21 år gammel mann fra Kristiansand ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort etter at politiet stoppet han.

BIRKENES: Pipebrann førte til husbrann

**GJERSTAD: Kjørte på tre rådyr

11.41:** En bilist melder at han har kjørt på tre rådyr ved Gjerstad. Viltnemndaer sendt ut til å ta seg av de påkjørte rådyrene.

**FLEKKEFJORD: Grovt tyveri

11.43:** En vekter melder at det har vært innbrudd hos Simek i Flekkefjord.Uvedkommende har tatt seg inn ved å bryte opp en port. Politiet har vært påstedet, men det er uklart hva som er stjålet.

**FARSUND: Mopedtyveri

13.15:** Det blir meldt inn tyveri av en uregistrert Aprilia moped fra et låstlager på Farbrot i Farsund.

ARENDAL: Kjørte inn i buss

En bil og en buss skal ha kollidert ved Harebakken i Arendal. Bilen skal så hakjørt videre og politiet ble varslet. Politiet får stoppet bilføreren ogformidlet kontakt mellom han og bussjåføren. Det er uklart hvorfor bilen ikkestoppet med en gang, men politiet mistenker ikke promille.

**TVEDESTRAND: Kjørte av veien

15.37:** En bil skal ha kjørt av veien ved Amtmannssvingen. Grunnen skal være atbilisten har fått føling som følge av sukkersyke. Det meldes ikke ompersonskade som følge av utforkjøringen.

**ARENDAL: Stjal to kasser øl

1543:** En dame blir anmeldt etter at hun forsøkte å stjele med seg to kasser ølfra Prix ved Eidehavn i Arendal.

**ARENDAL: Beruset person

16.35:** Det kommer klager på to berusede personer ved Amfi senteret på Harebakken.En patrulje blir sendt ut og bortviser de to.

**GJERSTAD: Rådyr påkjørt

16.56:** et nytt rådyr blir meldt påkjørt i Gjerstad. Denne gangen vedfylkesgrensa. Politiet har vært i kontakt med viltnemnda.

FARSUND: Beruset person

18.00: Det meldes om en beruset person som skaper sjenanse ved en Spar-butikk iFarsund. En patrulje blir sendt til stedet.