KRISTIANSAND: I en pressemelding fra Visit Kristiansand skriver de at destinasjonsstrukturen i reiselivet skal endres og effektiviseres. Sørlandet er tidlig ute i dette arbeidet, og aktørene er opptatt av å komme raskt videre med en ny og mer effektiv organisering.

Som en del av denne prosessen vil Jahn Olav Marum fratre sin stilling som daglig leder i Visit Kristiansand fra 15. oktober.— Jahn Olav har ledet selskapet gjennom en betydelig omstillingsprosess, hvor nedbemanning og tilpasninger til nye rammebetingelser har stått sentralt. Dette arbeidet er gjort i henhold til vedtatte strategier, og er viktig for den videre samordningen av reiselivsselskapene i regionen. Jahn Olav har vært spesielt opptatt av storbyens særegne behov i den videre reiselivstenkningen. Dette perspektivet skal videreføres på den god måte i de videre prosessene, heter det i pressemeldingen.

Kristian Råmunddal, daglig leder i Lillesand Vekst, går inn i en deltidsrolle som arbeidende styreleder i Visit Kristiansand for en kort periode.