**BIRKENES: Bil i bekk

23.20** : En bil kjører av veien og havner i grøfta på Dalane, mellom Birkeland og Samkom i Vennesla. Bilen stod halvveis under vann i en bekk da politiet kom til stedet. Det var ingen personskader, og den 54 år gamle kvinnelige sjåføren kom seg greit ut av bilen. Kraftig regn og mye vann i veibanen gjorde kjøreforholdene vanskelige. — Bilen vil bli fjernet i løpet av dagen, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen.

LILLESAND: Stein i veien 0 2.40 : Politiet rykker ut på melding om stein i veibanen ved Steinåstunnelen, like etter Ikea i vestlig retning, på nye E18. Det hadde løsnet større stein fra fjellsida som sikringsnettet hadde fanget opp, med litt småstein på selve veien. Politipatruljen sparket bort det som var, før utsendte fra Vegtrafikksentralen tok over.

**KRISTIANSAND: Narkotatt ved Jernbanestasjonen

04:30** : Politiet pågriper en mann i midten av 20-årene fra Kristiansand for besittelse av narkotika ved Jernbanestasjonen. Han er i en uregistrert bil, som også mangler betalt årsavgift. Han satt i arresten over natta, og avhøres for forholdet i løpet av onsdagen.

**LYNGDAL: Promillekjørte på moped

10.25:** Politiet stopper en mopedfører som de mener er ruset i Stadionveien. Den 38 år gamle sjåføren fra Lyngdal har heller ikke førerkort. Operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen, opplyser at de venter på resultatet av blodprøven som vil gi dete endelige svaret på om mannen var ruset.

**VENNESLA: Rygget inn i bil

12.23:** Melding om trafikkulykke ved Europris i Vennesla. Et kjøretøy skal ha rygget inn i et annet. Førerne ble undersøkt av lege på stedet, men fremsto ikke som skadet.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd på gocart-banen

15.03** er politiet på åstedsgransking på gocart-banen på Evje, der det har vært innbrudd natt til onsdag. Det er uklart hva som er tatt fra stedet, men en motor er muligens borte.

**BYGLAND: Stjal lett motorsykkel

15.58** får politiet melding om en stjålet lett motorsykkel fra en adresse på Bygland. Motorsykkelen har kjennetegn BR 9602 og er av type KTM.

**KRISTIANSAND: Stakk fra politiet

20.30** stikker en bil av fra politikontroll i Haumyrheitunnelen på Søm. Bilen kommer borti politibilen før den stikker mot Tveit og Ryen og blir borte. Politiet har registreringsnummer på bilen og en klar mistanke om hvem som kjørte. Like etter ble biilen meldt stjålet fra Vedderheia i Søgne. Bilen er en sort Mercedes med registreringsnummer PP 71028. Saken vil bli etterforsket torsdag.

**GRIMSTAD: Bil i gjerde

23.04** ringer en kar fra Grimstad og forteller at en bil har kjørt inn i gjerdet hans i Furuliveien. Bilen er forlatt. Eieren av bilen er hjemmehørende i Grimstad. Politiet vil undersøke saken.