**GRIMSTAD: Bil på jorde

23.04** : Politiet rykker ut på melding om et mulig trafikkuhell da en bil blir funnet på et jorde ved Furuliveien i Grimstad. Bilen har enten har kjørt eller trillet ut, men politiet får tak i eierne og ingenting straffbart skal ha skjedd.

**GRIMSTAD: Kyr på fylkesveien

02.03** : En bilist melder om nestentreff med ei stor ku eller okse midt i veien på fylkesvei 407 ved Nilsesvoldveien. Det var også flere kyr i veikanten. — Bilisten mente han kjente eieren, så vi kom i kontakt med bonden som lovet å få kyrne inn på beiteområdet igjen – og få reparert gjerdet, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset.

**KRISTIANSAND: Stoppet i kontroll – mistanke om narkotikamisbruk

02.26** : En bil blir stanset under en UP-kontroll i Kjosbukta, og sjåføren mistenkes å kjøre i påvirket tilstand. Politiet tar en utvidet blodprøve av mannen, en 38-åring fra Kristiansand. En tilhenger var koblet til bilen, som politiet mistenker kan være stjålet. Det sjekkes ut i morgentimene torsdag. To passasjerer i bilen mistenkes også for å være påvirket av narkotiske stoffer, og alle tre ble tatt inn til politihuset. De to passasjerene var en mann på 22 fra Søgne og en annen 38-åring fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne ved Hotel Ernst

03.11** : Politiet får melding om en meget beruset kvinne utenfor hotellet i Rådhusgata, som ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Hun klarte å ta seg hjem i en drosje.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke ved Mosby

05.49** : En trailer kjørte av veien like nord for Høie fabrikker på Mosby. Se egen sak.

**MARNARDAL: Steinras

06.00** : En bilist opplyser at det har gått et steinras på fylkesvei 304, like før Finsdal bru. Bilisten fjernet selv en del stein for å komme forbi, men det skal være stein igjen i veibanen og skader på autovernet. Politiet har sendt en patrulje, og Vegtrafikksentralen sender ut personell for å vurdere sikkerheten.

**IVELAND: Hytteinnbrudd

09.00** : Det meldes om et innbrudd i ei hytte i Otra hyttepark, som skal ha skjedd for en stund siden. Det skal dreie seg om grovt tyveri, men operasjonssentralen i Agder politidistrikt er ennå ikke opplyst om hva som er stjålet. I det samme hyttefeltet er det også utført et innbruddsforsøk.

**MANDAL: Tyveri

17.30:** Melding om tyveri fra Mandal Optikk. En mann og kvinne som var i butikken mistenkes å stå bak tyveriet. Tyvene fikk med seg 7-9 dyrebrilleinnfatninger. Politiet har opprettet sak og går gjennom videobevis.

**GJERSTAD: Førerkortbeslag

18.24:** En patrulje stoppet en bil for å ha kjørt i 128 km/t i 90-sonen på E-18 ved Brokelandsheia. Sjåføren, en 53 år gammel mann, ble fratatt førerkortet på stedet.

**RISØR:Tre menn tatt med narkotika

18.30:** Les egen sak.

**ARENDAL: Stjal sikringsskap

18.36:** Les egen sak.

**VENNESLA: Kvinne gikk seg vill

18.43:** Politiet måtte bistå en kvinne som hadde gått seg vill øst for Kvarstein i Vennesla. Kvinnen ringte og sa hun ikkefant veien hjem.

— Vi kjørte opp med en politibil så langt vi kunne komme, og fikk etter hvert kontakt med henne.Klokka 20.16 ble hun hentet ned til Kvarstein, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

**LILLESAND: Stjålet bil

19.19:** En mann ringte politiet og meldte om at bilen hans forsvant for ca 50 minutter siden. Bilen som ble stjålet er en sølvfarget Volvo V50 med kjennemerke PP 69940. **KRISTIANSAND: Førerkortbeslag

20.00:** En bil ble stoppet i Narviksbakkenlike ved Varoddbrua etter å ha holdt en gjennomsnittsfart på 118 km/t i 80-sonen.

— Sjåføren var ikke villig til å samtykke, men bleanmeldt og fratatt førerkortet, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Sjåføren var en 25 år gammel mann fra Kristiansand.

**MANDAL: Innbrudd i båt

21.14:** En båteier meldte om innbrudd i båten sin som lå til kai ved Ballastbrygga i Mandal. Dørhengslene var skrudd av båten, og det skal være stjålet en del verktøy. Forholdet blir anmeldt fredag og politiet skal gjøre undersøkelser på stedet.

**ARENDAL: Sperret tyv inne i garasje

21.34:** Les egen sak.