**ARENDAL: Promillekjøring

00.20** stoppet politiet en bil på Langbrygga i Arendal med mistanke om promillekjøring. En dame i slutten av 20-årene mistenkes for å ha kjørt bil i påvirket tilstand og ble kjørt til legevakten for blodprøve. Eieren av bilen, en dame i samme alder, var passasjer i bilen og hun ble fratatt lappen siden hun hadde gitt nøklene til en beruset person.

**ARENDAL: Bil på taket

01.00** fikk politiet melding om at en bil lå på taket midt i riksvei 410 på Eydehavn. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da de kom frem var det ingen personer ved bilen. Like etterpå fant de eieren av bilen i nærheten, og han er nå mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand. Mannen, en 21-åring fra Porsgrunn, ble kjørt til legevakten for blodprøve.

TVEDESTRAND: Slått i hodet med spade

Politiet påtraff i natt en mann som kom vandrende gatelangs mens det blødde fra hodet han. Han opplyste om at han var blitt slått i hodet med en spade. Mannen ønsket ikke politiets hjelp, og tok seg hjem sammen med en kamerat. Kort tid etterpå støter politiet på nok en person som opplyset om at han hadde vært med i samme slåsskamp, men heller ikke han ville si noe om hvem som var gjerningsmann. Politiet tok derfor kontakt med de ansatte på et utested i nærheten. Der kunne de opplyse om at det hadde vært bråk mellom to guttegjenger, og politiet har vært i kontant med noen vitner og venter nå for å se om saken blir anmeldt eller ikke.

**KRISTIANSAND: To uten gyldig førerkort

18.09** UP stoppet en 32 år gammel mann fra Vennesla som kjørte uten gyldig førerkort på Justvik. Like etter stoppet de en 26-åring fra Kristiansand som gjorde samme lovbrudd.

**ARENDAL: Fikk isras gjennom frontruta

18.19** Is raste fra et tak på Langbrygga og gjennom frontruta på en parkert bil så glasset knuste. Ingen personer satt i bilen. Det vil bli en forsikringssak ut av hendelsen.