Gikk i bakken: Biljakten endte her i Vestre Strandgate, da den 34 år gamle mannen mistet kontroll på bilen, snurret rundt og traff et trafikklys som gikk i bakken. Foto: Gaute Beckett Holmslet
Gikk i bakken: Biljakten endte her i Vestre Strandgate, da den 34 år gamle mannen mistet kontroll på bilen, snurret rundt og traff et trafikklys som gikk i bakken.

KRISTIANSAND: — Det har vært snakk om en bilforfølgelse, sier politiets innsatsleder på stedet, Frode Hansson, til Fædrelandsvennen.

Ifølge politiet ville ikke bilisten stanse for politikontroll ved Kristiansand brannstasjon like over klokken 19 tirsdag kveld.

— Bilføreren stakk fra politipatruljen og kjørte inn i Vestre Strandgate, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Der mistet bilfører kontroll over bilen, som snurret rundt, før den traff et trafikklys like ved fotgjengerfeltet ved Clarion Hotel Ernst i Vestre Strandgate.

Gikk i bakken: Biljakten endte her i Vestre Strandgate, da den 34 år gamle mannen mistet kontroll på bilen, snurret rundt og traff et trafikklys som gikk i bakken.

Trafikklyset smalt i bakken, og politiet på stedet arbeider nå med å sikre stedet da det fortsatt er strøm i stolpen.Føreren av bilen, en 34 år gammel mann fra Kristiansand og en kvinnelig passasjer på 23 år, ble pågrepet like etter hendelsen.

— Føreren forlot bilen og prøvde å stikke av. Den kvinnelige passasjeren prøvde også, men også hun ble fanget av politiet, sier en av gjestene på hotellet.

Han hørte smellet og gikk til vinduet for å se hva som skjedde.

— Det hørtes ut som at bilen hadde høy fart, og smellet hørte jeg godt.

— Det er flaks at det gikk så bra, jeg så i alle fall fem-seks personer i området, sier han til Fædrelandsvennen.

Politiet på stedet kan så langt ikke si noe om farten da uhellet skjedde.

34-åringen er så langt anmeldt for forholdet.