**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.23** fikk politiet melding om slagsmål i Nybyen, men da de kom til stedet var alt stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

00.48** stoppet politiet en bil i Kongens gate i Kristiansand med mistanke om kjøring i beruset tilstand. Sjåføren ble tatt med til legevakten for en blodprøve. Han ble siden dimittert.

**KRISTIANSAND: Pepperspray

00.51** fikk politiet melding om en krakilsk gjest på Victoria pub. En patrulje ble sendt til stedet for å ta hånd om gjesten, men vedkommende var ikke tilsnakkendes. Han satt seg kraftig til motverget og det endte med et realt basketak. Politiet tok derfor i bruk pepperspray, og mannen ble sjekket inn i arresten.

**KRISTIANSAND: Brysom gjest

01.08** fikk politiet melding om en brysom gjest på Bakgården. En politipatrulje ble sendt ut, og manne ble fjernet fra stedet.

**ARENDAL: Trøblete passasjer

01.18** fikk politiet melding fra en drosjesjåfør som hadde problemer med en passasjer. Politiet rykket ut og tok hånd om situasjonen.

**LILLESAND: Mulig innbrudd

01.23** fikk politiet melding om mulig innbrudd hos Eikeland Trafikkskole i Lillesand. En rute var knust på stedet, men det er foreløpig usikkert om noe er blitt stjålet. Saken vil bli fulgt opp i dag.

**BYKLE: Slagsmål i nyåpna Lodge

01.29** fikk politiet melding om slagsmål hos Hovden Alpin Lodge. Setesdalspatruljen ble sendt til stedet. Det hele endte med at to menn blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Bortvist

01.51** fikk politiet melding om at man hadde problemer med en brysom mann på Caledonien. Mannen ble bortvist og fjernet fra stedet.

**GRIMSTAD: Slått ned

01.51** fikk politiet melding om at en mann skulle ha blitt slått ned på utestedet Skyline i Grimstad. Politiet venter nå på en mulig anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Misbrukte bankkort

01.59** fikk politiet melding om at en jente hadde brukt et bankkort som ikke tilhørte henne for å komme seg inn på Harveys i Kristiansand. Forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Slagsmål

02.35** fikk politiet melding om slagsmål på utsiden av Big Horn i Arendal. Forholdet ble ordnet opp i på stedet.

**LISTA: Overstadig beruset

02.35** fikk politiet melding om at man hadde problemer med en overstadig beruset person på en fest på Lista. Før politiet kom til stedet hadde man fått liv i mannen, og han var blitt sendt hjem.

**KRISTIANSAND: Sparket ned

02.37** fikk politiet melding om en mann som lå i gata på utsiden av Harveys. Det viste seg at mannen var blitt sparket ned, og han ble kjørt til legevakten for en sjekk. Politiet venter nå på en anmeldelse av forholdet.

**KRISTIANSAND: Person slått ned

02.44** fikk politiet melding om at en mann var blitt slått ned ved Ernst. Vedkommende ble kjørt til legevakten for en sjekk. Politiet pågrep en person som er mistenkt for forholdet. Han ble tatt med til arresten, og det er opprettet en sak.

**KRISTIANSAND: Nektet å forlate fest

02.49** fikk politiet melding fra en kvinne som hadde arrangert en fest i Randesund. Tre gutter nektet å forlate festen, og politiet ble derfor bedt om å komme og fjerne de. Før politiet kom så langt hadde de tatt til fornuften og forlatt festen frivillig.

**ARENDAL: Fikk besøk av krakilsk kvinne

03.18** fikk politiet telefon fra noen som hadde fått besøk av en fremmed kvinne i sin leilighet på Langbrygga i Arendal. Kvinnen ble beskrevet som krakilsk og voldelig. Da politiet kom til stedet hadde kvinnen akkurat forsvunnet.

**ARENDAL: Slått i bakken

03.18** fikk politiet melding om at en mann var blitt slått i bakken to ganger av to personer i sentrum av Arendal. Politiet har personalia på de to mistenkte og saken vil bli fulgt opp.

**ARENDAL: Mann slo kvinne

03.39** fikk politiet melding om at en kvinne var blitt slått i ansiktet to ganger av en mann på Havnepuben i Arendal. Politiet har personalia på mannen, og kvinnen vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Festbråk

03.38** fikk politiet flere klager på en fest i Tollbodgaten i Kristiansand. En patrulje ble sendt ut og festen ble avsluttet.

**KRISTIANSAND: Tagget på hus

13.07** Noen har tagget på en enebolig på Bellevue. I tillegg er et vindu knust.

GRIMSTAD: Kolliderte front mot front ved UiA

MANDAL: Hadde 155 blåvalium-tabletter i lomma