**FLEKKEFJORD: Feil oblater

22.32:** Politiet kom over en bil med blå 2011-oblater hvor skiltnummeret var skrapet bort. Politiet mistenker at det er påsatt falske oblater. Politiet tok beslag i skiltene og en 37-åring fra Flekkefjord mistenkes.

**MANDAL: Urinerte foran politibil

22.33:** En mandalitt (28) urinerte foran en politibil i Mandal sentrum. Saken anmeldes.

**VENNESLA: Tatt med hasj

22.40:** To gutter, henholdsvis 18 og 19 år fra Vennesla, ble tatt for bruk av hasj. Politiet tok dem med til lensmannskontoret hvor de erkjente forholdet og samtidig ble anmeldt.

**FARSUND: Feil kjennetegn

22.53:** Politiet kommer over en moped i Listeid i Farsund som det viser seg har feil kjennetegn. Det påsatte skiltet tilhører en annen moped. Politiet er foreløpig noe usikre på hvem som kan mistenkes, men saken undersøkes og rammenummeret skal sjekkes.

**RISØR: Brann i skolegård

23.04:** Det meldes om brann i Risør videregående skole. Brannvesenet og politiet rykker ut, men det viser seg heldigvis at det ikke er snakk om brann i skolebygningen. Et grantre i skolegården har brent i stykker og det er ikke fare for spredning.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.00:** Politiet får melding om en overstadig beruset person som ligger eller sitter på Frikirkas trapp i Tollbodgata. Politiet rykker ut og får satt en person i marsj hjemover.

**VENNESLA: Innbruddsforsøk

02.04:** Det har trolig gjort forsøk på innbrudd gjennom et baderomsvindu ved en adresse i Tjønnvollveien i Vennesla. Forsøket med å bryte opp vinduet lyktes ikke.

**MANDAL: Bråk

03.50:** Politiet rykket ut for å gjenopprette natteroen i Store Elvegate i Mandal.

**ARENDAL: Tatt hos bilopphuggeren

03.59:** Politiet oppdager at porten til en bilopphugger på Austre Moland er brutt opp. Inne på firmaet enemerke finner politiet to arendalitter som forsyner seg med diverse bildeler. Med seg har mennene en tilhenger som politiet mistenker at kan være stjålet. Begge mennene ble kjørt til politiarresten ved Arendal politistasjon.

**LILLESAND: Bilulykke

08.03:** En kvinne hadde kjørt utfor veien og inn i en hekk med bilen sin. Hun ble fraktet til legevakten med ambulanse hvor det også ble tatt prøver av henne. Hun forklarte at hun hadde følt seg litt uvel da kjøreturen startet og prøvene kom også tilbake negativt.

**ÅMLI: Mulig innbrudd

09.03:** får politiet en melding fra en fast turgåer. Hun sier at hun har gått tur hver morgen og at de siste morgenene har inngangsdøren til den ene hytten i området stått på vidt gap. Da politiet kjører opp for å sjekke viser det seg at hytteeieren har fått en ny hundevalp og at døren har stått åpen for at krabaten kan løpe rundt fritt. Eieren synes for øvrig at det var veldig fint at folk brur seg nok til å ringe politiet.

**GRIMSTAD: Bil stjålet og funnet

09.06:** Politiet fikk melding fra en fortvilt eier om at noen kan ha stjålet bilen hans i løpet av natten. Den ble i midlertidig funnet like senere av politiet uten tegn til innbrudd. Det mistenkes at mannen rett og slett bare led av midlertidig hukommelsestap og hadde glemt hvor han parkerte bilen sin natten før.

**KRISTIANSAND: Flere butikkinnbrudd

09.29:** får politiet opplyst at det har vært brutt opp inngangdør på butikken Simply i Henrik Wergelands gate i Kristiansand. Tyvene hadde rotet rundt i butikken og fått med seg vekslepenger fra kassen.

09.43: får politiet melding fra Lulu’s i Kristiansand, tyvene hadde brutt inn døren og stjålet vekslepenger fra kassa.

10.08: tikker det inn nok en melding til politiet. Denne gangen fra butikken Only i Markens gate. Har hadde også tyvene brutt opp inngangsdøren og stjålet vekslepengene fra kassen.

**LILLESAND: Bølleringing

10.05:** En frustrert huseier ringer til politiet og forteller at det er noen ungdommer som driver med god gammeldags bølleringing på huset hans. Politiet finner foreldrene til ungene og forteller dem at dette ikke er akseptabel oppførsel.

**KRISTIANSAND: Steinlegger-leting

11.34:** Noen naboer i Sødal ringer til politiet og forteller dem at det kjører en britisk bil rundt i området. Innringerne tror det kan være de beryktede steinleggerne på utkikk etter arbeid. Politiet rykker ut til stedet, men finner ingen britisk bil.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

11.57:** En lastebil kjørte inn i en personbil på Vestervegen i Kristiansand. Det var ingen personskade, men førerne av de to bilene var ikke helt enige så politiet måtte hjelpe til med å fylle ut skadeskjemaene. Ulykken skapte lange køer.