KRISTIANSAND: — Vi etterforsker saken for fullt, men har ikke kommet nærmere en avklaring og oppklaring, sier politiførstebetjent Oddbjørn Lunde ved Kristiansand politistasjon til fvn.no.

VRENGT JAKKE: Denne Jack & Jones-jakka tok raneren på vranga før han gikk inn på Statoilstasjonen i Elvegata i Kristiansand mandag klokka 21.30 og gjennomførte knivranet. Foto: Politiet

Politiet har ifølge eget utsagn veldig gode bilder av ransmannen, og satser på at det skal bidra til en oppklaring.Raneren hadde for øvrig vrengt Jack & Jones-jakken sin på vrangen før ranet. Han kastet jakken fra seg i nærheten, men denne ble funnet av en person som ringte politiet og gjorde oppmerksom på funnet. Øystein Thorsen som bor like i nærheten av Statoil, har tidligere fortalt fvn.no hvordan han igangsatte sin egen detektivjakt på raneren.

Politiet fikk melding om ranet klokken 21.30 mandag kveld. Det var to ansatte på jobb da ranet skjedde. Ifølge de ansatte skal mannen ha truet til seg et pengebeløp med kniv. Det er foreløpig usikkert hvor mye raneren fikk med seg.

Alderen på ransmannen er noe usikker, men politiet har tidligere antydet at han er i slutten av 20-årene. Han er omkring 1,70 høy, hvit i huden og snakket godt norsk under ranet. I tillegg til jakken, var han ikledd en grå joggebukse samt sote joggesko.