VENNESLA: Fant stjålet moped

11:17: Politiet fant igjen en stjålet moped ved idrettsplassen på Moseidmoen. Eier er varslet.

MANDAL: Brann i kjøkkenskap

13.26: Branntilløpet startet i et kjøkkenskap i boligen i Buråsveien. Rommet fikk noe røyk og vannskader, sier Osaland.

FLEKKEFJORD: Bilbrann på Verven

13.27: Røyken stod ut av kupeen i en Opel parkert ved Rema 1000. Inne i den brant det. Bilen fikk ifølge operasjonsleder Hans Petter Osaland skader på dashboard, frontrute og viskeranlegg. Å få brannen under kontroll gikk relativt fort — den var slukket da politiet kom til stedet.

KRISTIANSAND: - Du kan gjette hvordan det gikk

MANDAL: Romsterte i hus

14.00: Uvedkommende skal ha rotet rundt i bolighuset i Søren Jaabæks vei i Mandal. I følge huseieren, er det ikke første gangen dette skjer. Det er uklart om noe er stjålet, sier operasjonslederen.

GJERSTAD: Innbrudd i gårdshus

14.37: I innbruddet i et ubebodd gårdshus på Vestøl ble det stjålet en radio, men neppe mer, opplyser politiet. Det skal ha skjedd i løpet av helga.

SIRDAL: Stjal drikkevarer i bod

KRISTIANSAND: Innbrudd via verandaen

16.06: En mann oppdaget da han kom hjem at det hadde vært innbrudd i leiligheten hans i Slettheiveien. Verandadøra var brutt opp, og tyvene hadde stjålet blant annet en bærbar pc og en spillkonsoll.

KRISTIANSAND: Tatt med stoff

17.46: To personer ble pågrepet på rutebilstasjonen for besittelse av hasj og tabletter. De sitter nå i varetekt, opplyser operasjonsleder Osaland

LILLESAND: Endevendte campingvogn

17.52: - Vi fikk en telefon fra en fortvilet campingvogneier. Han hadde begynt å fylle opp vogna til påskeferien da innbruddet skjedde i kveld eller natt til i dag. Campingvogna ble endevendt, og det ble stjålet en del gods, sier Osaland.

KRISTIANSAND: Tatt med stoff 2

18.42: Politipatruljen tar med seg en mann fra Bellevue for besittelse av noe narkotika. Han er satt i varetekt.

KRISTIANSAND: Pakket 30 liter vin i bagasjen

KRISTIANSAND: Fant etterlatt påhengsmotor

**KRISTIANSAND: Innbrudd

21.48:** En hytteeier på Randøya oppdaget at det i løpet av de to siste døgnene har vært innbrudd. En nøkkel til hytta, vinkjøleskap og et luftgevær er stjålet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

22.09:** En tankbil som skulle bytte felt i Oddernestunnelen kjørte inn i en personbil i blindsonen. Det ble ikke personskader, men politiet bistod med trafikkregulering.

**ARENDAL: Mulig drivstoff-tyveri

22.46:** En person observerte flere gutter som løp fra et tankanlegg på Industritoppen. Ved tankanlegget sto det igjen flere tomme drivstoffkanner. Politiet har fått tak i et bilnummer og avventer for å se om noe er blitt stjålet.

**ARENDAL: Branntilløp

23.13:** 110-sentralen melder om branntilløp i et lysarmatur på Hisøyhallen.