**LINDESNES: Kontrollerte 27 bilister

00.09:** Rundt midnatt kontrollerte politiet 27 bilister på Vigeland for promille. Ingen blåste rødt.

**KRISTIANSAND: Narkotika i Rundingen

01.28:** En person ble pågrepet i Rundingen med mindre mengder narkotika på seg. Personen ble satt inn i arresten.

**KRISTIANSAND: Bråk utenfor Six Pence

01.57:** Politiet fikk melding om bråk utenfor utestedet Six Pence i Kristiansand. En beruset person ble tatt med i arresten.

**VENNESLA: Stjal sykkel og hadde amfetamin

02.05:** En person ble pågreået i Vennesla sentrum med en stjålet sykkel. Han hadde også tre gram amfetamin på seg, og ble dermed satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Etterlyst arrestert

02.10:** Politiet fant en etterlyst person. Han ble pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Tatt med nark

02.22:** En person måtte bli med politiet i arresten etter at han ble tatt med mindre mengder narkotika på seg i Marviksveien.

**VENNESLA: Bil utenfor veien

03.32:** En bil kjørte utenfor veien ved Grovane i Vennesla. Den kvinnelige føreren ble kjørt med ambulanse til sykehuset for kontroll. Bilen var ikke kjørbar etter uhellet.

**VENNESLA: Blåste over promillegrensen

05.27:** Stoppet en bil hvor fører blåste til nærmere 0.5 i promille. Tatt med til Kristiansand legevakt for blodprøve. Fører er en 32 år gammel mann fra Kristiansand som nå er anmeldt.

**KRISTIANSAND: 60-åring med morgen-promille

07.16:** Up stopper en bil ved Narviga der fører ble kontrollert for promille. Blåste i alkometer til et resultat over det lovlige. Tatt med inn til politistasjonen i Kristiansand. Fører er en 60 år gammel mann fra Kristiansand.

**SONGDALEN: Stjal pc på Nodeland

07.45:** Melding om tyveri fra bedrift i Spjotnesvegen på Nodeland. Det er stjålet en pc fra stedet. Åstedsbefaring er foretatt.

**LYNGDAL: Stjålet atv

08.35:** Det er meldt om en stjålet Polaris 6 x6 ATV med reg.nr. LF1140 fra et låst uteområde i Åneveien 6. Trafikkulykke i Bruvegen i Vennesla. En fotgjenger er påkjørt i gangfelt. En mann, 61 år er kjørt til Kr.sand sykehus, lettere skadd.

**VENNESLA: Kjørte ned 61-åring i gangfelt

12.04:** Se egen sak. Trafikkulykke i Bruvegen i Vennesla. En fotgjenger er påkjørt i gangfelt. En mann, 61 år er kjørt til Kristiansand sykehus, lettere skadd.

Fotgjengeren har smerter i hofta og blir undersøkt på sykehuset i Kristiansand. Patruljen må innhente opplysninger fra flere parter før hendelsesforløpet blir klarlagt.

**ARENDAL: Brann var bål

12.56:** Melding om brann i et hustak ca 100 meter fra Sam Eydes v.g.s. Brannen viste seg å være et bål, som det ikke var behov for å gjøre noe med.

**MANDAL: Tatt med stjålet motorsykkel

12.28:** I forbindelse med etterforsking av straffesak kom politiet over en tung motorsykkel som var meldt stjålet. En mann, 44 år fra Mandal ble pågrepet i saken.

**SONGDALEN: Kom uskadet fra utforkjøring

13.59:** En bil skal ha kjørt gjennom to snøfonner og av veien på Nodeland.

Fører har trolig hatt noe helseproblemer, ellers uskadet. Bilen må taues. Fører var en 51 år gammel mann fra Songdalen. Blir kjørt til sykehuset i Kristiansand for medisinsk behandling.

**BYGLAND: En tatt i trafikkontroll

14.28:** Avholdt trafikkontroll på riksvei 9 i Bygland fra kl 13.00 til 14.00. 30 kjøretøy er kontrollert, én anmeldelse.

**KRISTIANSAND: To biler kolliderte

15.09:** Trafikkulykke i dronningens gate der to biler har kollidert. En fører klager over smerter i et øre. Den ene part mistenker den andre part for å være beruset. Politiet kjører til stedet for å avklare forholdet.

Ingen personskade, ingen mistanke om rus og kun mindre skader på bil.

**ÅMLI: Kollisjon uten personskader

15.39:** Melding om trafikkuhell på riksvei 41 mellom Svenes og Dølemo. To kjøretøyer involvert, ingen personskader. Partene ordner opp og fyller ut skademeldinger.

**MANDAL: Pipebrann i Hogganvik

15.59:** 110 melder om pipebrann på en privatadresse på Hogganvik. Ingen skader meldt inn til politiet.

**ARENDAL: Stjålet Toyota

16.15:** Melder at hvit Toyota Carina med reg.nr. PN 89369 er blitt stjålet fra utenfor Eydehavn Barneskole i løpet av dagen. Forholdet vil bli anmeldt.

**LILLESAND: Tre biler involvert i ulykke

16.32:** Se egen sak. Flere meldinger om bil/biler som har vært involvert i trafikkulykke på E 18 ved Gaupemyrkrysset retning vestover. Brann, Ambulanse og politi kjører til stedet. Luftambulanse ble også sendt til stedet.

Oppdatering:

Tre kjøretøyer var involvert i ulykken. Bil nr. 1 med kun bilfører i bilen har snurret i veien, kjørt ut av veien og havnet delvis på taket. Bilfører var ved bevissthet – fraktet til sykehus. To biler har kommet i samme kjøreretning etter bilen som kjørte av veien – i forbindelse med nedbremsing har den første bilen med to personer blitt påkjørt bakfra av en bil med kun bilfører ombord. De to personene i bilen som ble påkjørt bakfra er kjørt sykehuset for rutinemessig sjekk. Bilfører i bilen som kjørte på bil bakfra er uskadd.

Det var ingen barn involvert i ulykken.

Det ene kjørefeltet på E 18 retning vestover var stengt en kort periode i forbindelse med rydding av veibanen.

**ARENDAL: Butikktyv tatt med nark

16.42:** Melding om butikktyv, dame på 36 år, stoppet av Securitas. Damen er mistenkt for tyveri av diverse varer fra flere forskjellige forretninger. Damen var også i besittelse av litt narkotika. Damen kjørt politiarresten i Arendal. Politiet oppretter sak.

**MANDAL: Stjal snøfres

17.04:** En blå snøfreser er stjålet fra en privat adresse i Holum i løpet av dagen. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Lastebil sto fast på Nedenes

17.46:** Melding om at en lastebil har kjørt seg fast i området ved den nye Rema butikken på Nedenes. Skal visstnok være ved avkjøringen til E 18. Bilen sperret det ene kjørefeltet. En politipatrulje dirigert til stedet. Trafikken går nå som normalt.

**EVJE OG HORNNES: Promillekontroll

18.44:** Politiet har gjennomført en promillekontroll i Evje på riksvei 9 ved Fennefoss. 30 biler ble kontrollert. Ingen utslag på alkometeret.

**KRISTIANSAND: Tatt på fersken

19.45:** En mann (27) ble overrasket i et hus i Østerveien. Det ble oppdaget at det hadde vært innbrudd i flere kjellerboder. 27-åringen hadde med seg tyvegods og ble pågrepet for innbrudd. Han er satt i arrest og anmeldes.

**ARENDAL: Full mann sov

20.26:** En beruset person hadde lagt seg til for å sove inne i Arendal Kulturhus. Da politipatruljen nådde fram, hadde personen forlatt stedet.

**KRISTIANSAND: Rotet i containere

21.22:** To personer tok seg inn til Andøya Industripark og rotet i containere. Da politiet kom fram, hadde personene forsvunnet.

**BYKLE: Tre over veien

21.39:** Det ble meldt om at et tre hadde blåst ned og stengte riksvei 9 ved Byklestøylane i Bykle. Forholdet skjedde cirka 2,5 mil syd for Hovden. Vegtrafikksentralen ble orientert.

**SONGDALEN: Biltyveri

21.45:** Mellom klokken 16 og 21.30 i dag er en sort Mercedes C 180 med kjennemerke BN 95559 stjålet fra en garasje i Rosevegen på Nodeland. Forholdet anmeldes.

**VENNESLA: Trafikkuhell

22.23:** To biler involvert i sammenstøt på Drivenesveien ved Driveneskleivene. Ingen personer ble skadet, men den ene bilen havnet i grøfta. De involverte kontaktet selv bilbergingsselskap.