KRISTIANSAND: Hun ble innhentet av to menn i Baneheiveien. Der skal de ifølge anmeldelsen tatt henne med vold inn i skogen i Baneheia, før voldtekten fant sted.

Kvinnen har vært til undersøkelse på voldtektsmottaket ved Sørlandet sykehus Kristiansand der alle de nødvendige prøver er tatt. Den fornærmede har også vært i avhør hos politiet og forklart hva som skjedde og hvordan selve overgrepet fant sted.

Kriminalteknikere har også vært på åstedet og gjennomført undersøkelser i et forsøk på å sikre seg tekniske spor.

— Grov og alvorlig

Politiet betegner overfallsvoldtekten som grov og alvorlig.

Kvinnen gikk gjennom Markensgate i en hvit kjole med mørk strikkejakke. Hun kom opp til Slottet, og fortsatte i undergangen ved Gartnerløkka og spaserte langs fortauet på Setesdalsveien før hun svingte opp gang- og sykkelveien mot Baneheiveien.

Overgrepet skal ha skjedd cirka klokka 03. ## I 20-årene

Kvinnen har forklart til politiet at de to mennene som gjennomførte overgrepet er i alderen 20 til 25 år og har normal kroppsbygning. De er av utenlandsk opprinnelse, men har ikke afrikansklignende utseende. De hadde kortklipt hår, og den ene hadde en sort genser.

Politiet er interessert i alle opplysninger om kvinnen i den hvite kjolen og andre som kan ha sett noe av interesse i Markensgate, ved Slottet og langs Setesdalsveien opp til Baneheiveien i tidsrommet fra klokka 02.30 til klokka 03.30 natt til søndag.