OSLO: — Det hadde vært gøy å avslutte med en enda bedre plassering, men det har vært mange høydepunkter gjennom fire fantastiske år, sier Farsund-mannen Martin Spinnangr.

Lørdag tapte han og Skarlund 1-2 for amerikanske Rogers/Dalhausser i kvartfinalen i Mazury Orlen Grand Slam i Polen. Dermed ble duoen nummer ni i sin siste kamp sammen.

Skarlund gir seg nå som aktiv, mens Spinnangr vurderer å fortsette med en ny makker.

— Det er flere alternativer, men du får ikke noen navn av meg nå. Uansett er det mange lovende unge spillere i Norge om dagen, sier han.

Spinnangr skal unne seg en uke fri fra sandvolleyball og volleyball i sin nye hjemby Oslo. Deretter skal han stake ut ny kurs.

— Enten fortsetter jeg som aktiv, eller så finner jeg meg en sivil jobb, eller så bygger jeg ut min bachelorgrad til en mastergrad i petroleumsteknikk. Akkurat nå frister det ikke så mye med et nytt år med 200 reisedøgn borte fra familie, venner og kjæreste, men jeg venter litt med å ta en avgjørelse, sier Spinnangr.

Blant høydepunktene med Skarlund, trekker han fram andre- og fjerdeplassen fra World Tour-turneringene i Stavanger, sommerens OL og bronsemedaljen i EM på forsommeren i år. Spinnangr regner med at han uansett ikke gir seg helt med volleyball, selv om det neppe blir full satsing i vanlig seriespill hvis han ender opp med jobb eller forlenget studium.