KVINESDAL: Brann på Feda

00.44: Les egen sak.

KRISTIANSAND: Promillekjøring i Porsche

02.27: Melding om en svenskregistrert, rød Porsche som tok flere piruetter i Vestre Strandgate ved krysset til Tollbodgata. Sjåføren, en svensk mann på 31 år, ble promilletestet og blåste over gyldig verdi.

KRISTIANSAND: Urinerte på McDonalds

03.03: Politiet fikk melding om en mann som urinerte utenfor McDonald’s. Kanskje ble det kaldt, for etter hvert trakk han inn og urinerte der også. Dette ble ikke særlig godt mottatt av politiet da de kom til stedet.

— Han fikk med seg en "huskelapp" om at sånt gjør man ikke, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt.

"Huskelappen" var et forenklet forelegg.

ARENDAL: Familiekrangel

03.00: På et utested i Arendal havnet to brødre i krangel. Ifølge politiet hadde den ene av de to brødrene en veldig hoven leppe og noe tannskader. Det var storebror på 22 år som skal ha slått lillebroren på 18. 22-åringen anmeldes for ordensforstyrrelse. Brødrene er hjemmehørende i Arendal.

KRISTIANSAND: Kjørte fra politiet

03.22: En mc-fører stikker fra Politiet vest for byen og ut mot Vågsbygd. Motorsyklisten kjørte i 140 km/t i Baneheitunnelen. Han ble imidlertid gjenkjent av politipatruljen og vil bli anmeldt for forholdet.

LYNGDAL: Fulle på camping

13.59: Et par er så beruset at politiet må rykke ut tilKvavik camping. En kvinne blir vekket opp av lovens lange arm.

RISØR: Innbrudd i båt

14.54: melding om at det har vært innbrudd i en båt somligger i sentrum av Risør. Tyvene har blant annet tatt med seg stereo oghøyttalere.

ÅMLI: 15 mål innmark brant

15.06: Melding om brann i innmark ved Krossbekk. 15 mål erav ukjent årsak brent opp.

GRIMSTAD: Stoppet drikkelag

15.11: Et drikkelag får negativ oppmerksomhet i Grimstad.Politiet avvikler festen.

ÅSERAL: Flere våpen stjålet

15:11: Melding om grovt tyveri fra en bolig. Blant annet erflere våpen stjålet. Omstendighetene er foreløpig uklare.

FARSUND: 38-åring fyllekjørte

15.38: Politiet stopper en bil i Lundeveien. Den 38 år gamlesjåføren blåste positivt på alkometeretog må ta blodprøve. Mannens førerkort blir beslaglagt.

LYNGDAL: 11-åring kjørte i grøfta

17.00: Meling om en trafikkulykke med ATV på Åmlandhyttefelt. En 11 år gammel jente har kjørt i grøfta med ATV og blir tatt medtil legevakt for sjekk. Hun har ikke alvorlige skader.

KRISTIANSAND: Med narkotika i Kjosbukta

17.07: Tre personer blir tatt med narkotika i Kjosbukta. Allefår forelegg og vedtar disse.

KRISTIANSAND: Stjålet firmabil

17.16: Melding om at en sølvfarget firmabil medregistreringsnummer PP 94555 i løpet av natta er stjålet fra Vågsbygd.

KRISTIANSAND: Lastebilsjåfør så ikke personbil

18.51: En lastebil skal skifte felt på E 39 mot sentrum.Sjåføren ser ikke en personbil og kolliderer. Ingen personskade, men bilen blirødelagt.

KRISTIANSAND: Pågående nabokrangel

19.21: Politiet har flere ganger måttet rykke ut til ennabokrangel i Slettheiveien 61. Operasjonsleder Austenå bekrefter at det ersamme krangel som ble omtalt i gårsdagens logg.

KRISTIANSAND: Innbrudd i Justvik havn

20.10: Melding om at noen har tatt seg inn i en båt iJustvik havn. Fra en ulåst benk har tyvene fått med seg blant annet bensinkanneog fiskestenger.