**KRISTIANSAND: Så på soloppgangen

06.16** fikk politiet melding om at det skulle ligge en mann på kanten av festningen. Melder mente det var fare for at han skulle dette ned. En politipatrulje ble sendt til stedet og det viste seg at det var en person som hadde lagt seg der for å se på soloppgangen. Mannen gikk frivillig ned.

**KRISTIANSAND: MC-ulykke

07.47** fikk politiet melding om at en motorsyklist hadde kjørt ut av veien i Kuliaveien. En ambulanse dro til stedet og tok med seg føreren, en 34 år gammel mann, til legevakten. Mannen var bevisst, men klaget på store smerter i skulder og fot.

**KRISTIANSAND: Stjal penger, sminke og vesker

07.46** fikk politiet melding om at det i løpet av natten hadde vært et innstigningstyveri hos Abeille Hudpleie i Markensgate. Tyver hadde tatt seg inn gjennom et åpent vindu og romstert rundt i lokalene. Det var blitt stjålet vesker, sminke og de siste dagers omsetning. Politiet har opprettet en sak på forholdet.

**ARENDAL: Sliten festivaldeltaker

09.40** fikk politiet melding om en overstadig beruset person som lå og sov bak trefoldighetskriken i Arendal. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg å være snakk om en noe sliten festivaldeltaker som ikke hadde kommet seg hjem.

ARENDAL: Laserkontroll

I tidsrommet 09.45 – 10.45 avholdt politiet en laserkontroll i Arendalsveien. 36 kjøretøyer ble kontrollert og resultatet var ett forenklet forelegg. Sjåføren som kjørte for fort holdt 71 kilometer i timen i 60-sonen.

**MANDAL: Innbrudd i hytte

12.02** fikk politiet melding om innbrudd i en hytte på Småholmene i Mandal. Døren til ett anneks var blitt brutt opp, men det så ikke ut til at noe var blitt stjålet. Politiet venter en anmeldelse fra eier.

**KRISTIANSAND: Stjålet båt

12.19** fikk politiet melding om at det i perioden 26.06 og frem til i går klokken 16.00 var blitt stjålet en båt fra Fiskåtangen. Båten er av typen Flipper med et hvitt skrog og en stor oransje stripe øverst. Båten har kjennetegn AAL848. **LYNGDAL: Krattbrann

12.54** fikk politiet melding om en krattbrann i Ytre Foss i Lyngdal. En politipatrulje har vært på stedet. Det var ingen fare for spredning til bebyggelse og brannen begrenset seg til et området på ti kvadratmeter. Flammene ble raskt slukket.

SØGNE: Trafikkontroll

Det holdes en trafikkontroll på Langenesveien i Søgne. Sju bilister fikk forenklet forelegg for høy fart. Høyeste målte hastighet i 50-sonen var 75 km/t.

**KRISTIANSAND: Minibuss mistet hjul

19.07:** Politiet får melding om at en minibuss har mistet et hjul på E18 like etter Dyreparken. Føreren av minibussen har klart å styre bilen kontrollert mot veikanten, og dermed forhindret han også personskade. Politiet var ute for å bistå, og sørget for at reisefølget, som skulle videre til Skien, fikk skaffet seg en maxitaxi.

**VENNESLA: Trimmet moped

20.45:** En UP-patrulje stopper en mopedist på rv 403 på Jeppestøl i Vennesla. Mopedisten kjørte rundt på en trimmet moped, og prøvde sågar å kjøre fra UP-patruljen. Patruljen lyktes imidlertid med å innhente mopedisten som fikk førerkortet beslaglagt.

**VENNESLA: Ungdommer brant bål

21.42:** Politiet får melding om at det er noen ungdommer som brenner bål i heia over Esso på Skarpengland. Politiet hadde ingen ledige patruljer, men kontakter 110-sentralen som sender ut et par brannfolk. De kommer til stedet og får slukket bålet, men kan ikke se noen i nærheten. Etterhvert fikk politiet en UP-patrulje til å bistå, og de vil sjekke saken med brannvesenet.

**ARENDAL: Bilist stakk av

22.16:** Politiet får melding fra en patrulje i Arendal som ligger bak en bilist som ikke vil stoppe. Bilisten kjører østover på E18. Patruljen følger etter bilisten til Haslestad, like ved Fianesvingen, der de mister bilen av syne. Politiet har naturlig nok notert seg bilskiltene.

**LYNGDAL: Trøtt bilist

22.26:** En bilist ringer politiet fra Skolandsvannet i Lyngdal og sier at forankjørende bil vingler fælt. Bilen skal blant annet har krysset sperrelinjen, og vingler på en sånn måte at melderen mener det er nødt til å være ureglementert kjøring. Politiet rykker ut og får stoppet bilisten. Det viser seg at han er ok, men han forteller selv at han er trøtt. Han blir anmodet av politiet om å ta seg en pause.