Fortsatt ingen spor etter savnet kvinne (80)

En 80 år gammel kvinne er savnet fra en institusjon på Tromøy i Arendal. Tirsdag har det blitt søkt med helikopter og hundepatruljer, men kvinnen er ikke funnet.

Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

ARENDAL: – Vi er avhengig av tips fra publikum, og derfor sender vi ut bilde av kvinnen. Folk oppfordres til å sjekke garasjer og terrasser, sier operasjonsleder Martin Ugland.

Klokka 19.17 mandag kveld opplyste politiet at en 80 år gammel kvinne er savnet fra en institusjon på Færvik på Tromøy. Siden er det søkt med blant annet åtte hundeekvipasjer, mannskaper fra Røde Kors, politiet og politihelikopteret.

– Hun er ikke kommet til rette. Vi leter gjennom natta med to hundeekvipasjer. Så blir det en ny vurdering i morgen tidlig på hva vi skal gjøre, sier operasjonsleder Eyvind Formo klokken 00.30 natt til onsdag.

Han opplyser onsdag morgen at de har søkt i natt, uten funn.

– Det vil bli tatt en ny vurdering i løpet av formiddagen, om hva som skal gjøres videre, sier Formo.

Beskrivelse

– Hun er cirka 165 centimeter høy, har mørkegrått hår og gikk ikledd ei rød, tynn jakke, sorte sko og ryggsekk, opplyste operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

Politiet har sendt ut bilde av den savnede kvinnen. - Leteaksjonen pågår, og vi er avhengig av tips fra publikum, sier operasjonsleder Martin Ugland. Foto: Privat

Politiet har mottatt nye opplysninger om kvinnen i løpet av tirsdagens søk.

– Det har ikke kommet inn noen nye opplysninger, hverken observasjoner eller funn. Vi går systematisk til verks med søketagger, og følger et system for å gjennomsøke området, forklarer operasjonslederen.

Leter med hunder

Politiet ber om tips på telefonnummer 02800.

– Vi har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt sier operasjonslederen.

Savnet romkvinne i Gjerstad

Klokken 21.49 mandag kveld fikk politiet også melding om en annen savnet kvinne.

– En kvinne er savnet fra Gjerstad. Politiet er på vei, opplyste Klausen klokken 22.03.

Brannvesenet og politiet lette etter kvinnen. Litt over midnatt ble hun funnet i god behold.

Publisert: