— Det ble forsøkt å få tak i eieren i et par uker fra Fevik småbåthavns side, uten hell. Dermed måtte vi trå til, sier Roar Josephsen, eier av Josephsen bilberging AS i Arendal.

Ingen har vist interesse for å hente Petra den siste måneden. Foto: Baard Larsen

Ettersom forsøkene ikke lyktes, begjærte båthavnas ledelse at den feilplasserte båten ble fjernet.Dette godtok politiet 18. juli, og dermed måtte båten opp.

— Rart

— Jeg håper at vi gjennom Fædrelandsvennen kan klare å få tak i båtens eier, slik at vedkommende kan hente sjekta, sier Josephsen.

- Båten virker jo rimelig velholdt, mener Finn Sigurd Josephsen ved Viking Arendal. Foto: Baard Larsen

Daglig leder Finn Sigurd Josephsen sier båten virker rimelig velholdt, og håper det er noen der ute som savner Petra.— Det er jo litt rart at ikke noen har kontaktet båthavna, eller politiet, for å etterlyse båten sin. Melder ikke Petras eier seg, går hun på vårauksjonen til politiet, sier han.

Blankt

Ifølge kriminalvakta ved Grimstad politistasjon har ikke de noen informasjon om båten eller båtens eier. En sjekk på systemet mandag ga intet svar.

En sjekk av registreringsnummeret til båten har ikke gitt noen treff. Foto: Baard Larsen

— Ettersom båten ikke kommer opp på våre systemer, og ikke er registrert stjålet, har det ikke vært noe for oss, sier etterforskningsleder Steinar Haugnes ved Grimstad politistasjon.Et søk på småbåtregisteret har heller ikke gitt noen treff på eiersiden eller stjåletregisteret.