VENNESLA: To biler kolliderte

**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.09:** Fire involvert i slagsmål i Vestre Strandgate, men det hele løser seg opp når politiet ankommer. Ingen ønsker å anmelde, men en person ble vist vekk fra sentrum ut natta.

**FLEKKEFJORD: Stjal veske

01.25:** En person blir holdt tilbake av vaktene på Grand hotell i Flekkefjord. Han er mistenkt for å ha tatt en veske samt utføre skadeverk på hotellet. Kjøres til arresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Utsatt for vold

01.32:** En kvinne ankommer legevakta etter at hun skal ha vært utsatt for vold. Den angivelige gjerningsmannen er også med henne. Hun er ikke alvorlig skadet. Saken politianmeldes.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hus

01.34:** Et par kommer hjem til boligen i Nils Fidjelands vei på Hellemyr der det har vært innbrudd. To pcer og alkohol stjålet. Saken anmeldes.

**LYNGDAL: Boligbrann

04.27:** Brann i en bolig i Belland i Lyngdal som raskt blir slukket. Alle de fem beboere kommer seg ut og sendes til Flekkefjord sykehus for sjekk.

— De skal ikke være alvorlig røykskadet, opplyser operasjonsleder hos Agder-politiet, Geir Andersen.

Tre gjenglemte kubbelys var årsaken til brannen. Noen sotskader i huset.

**ARENDAL: Skadet i sentrum

05.30:** En person blir sendt til legevakta etter en hendelse i Arendal sentrum som involverer to personer.

— Det har vært to personer som har hatt et sammenstøt der den ene ble skadet. Det har vært en kniv på en av dem, uten at den er brukt. Men hvordan den andre er skadet vet vi ikke ennå, sier politiets operasjonsleder Geir Andersen lørdag morgen.