Hoppjentene mislyktes i Oberstdorf

Oberstdorf (NTB): De norske hoppjentene fikk det ikke til i lørdagens verdenscuprenn i tyske Oberstdorf. Maren Lundby ble beste norske på 27.-plass i rennet som ble vunnet av Daniela Iraschko-Stolz.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fem år gammel

De norske jentene skuffet stort lørdag. Lundby lå på 21.-plass etter første omgang. Da hoppet hun 86,5 meter i HS106-bakken. I annen omgang gikk det ikke like bra. Det ble bare 75,5 meter.

Også Line Jahr tok seg videre til finalen etter å ha hoppet 84,5 meter. I annen omgang gikk det i likhet med Lundby fra vondt til verre for 31-åringen. Da hoppet hun bare 74 meter og endte sist i finaleomgangen.

Østerrikske Iraschko-Stolz kunne juble for sin første seier denne sesongen. Hun imponerte med et hopp på 101 meter i første omgang og ledet klart foran finaleomgangen, 8,8 poeng foran tyske Carina Vogt.

I sitt siste hopp landet hun på 95 meter. Det var bare omgangens tredje beste hopp, men ga henne seieren 7,5 poeng foran Vogt.

— Det var en perfekt dag. Jeg er veldig glad for min første seier denne sesongen. Endelig greide jeg to gode hopp i konkurranse, sa vinneren. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport