**KRISTIANSAND: Knuste glass

01.00:** En person ble pågrepet etter å ha knust glass i gjerdet ved Patricks pub.

AGDER: Politiet melder om en rolig natt til nyttårsaften.

**MANDAL: Melding om løs båt

10.32:** Politiet fikk melding om at en båt hadde slitt seg løs i området Skogsfjorden. Det viste seg å være en båt som lå på anker.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

12.23:** Politiet foretok åstedsundersøkelse etter melding om innbrudd i en garasje. Det skal ha blitt stjålet diverse verktøy.

**KRISTIANSAND: Hund gikk løs på hund

12.37:** Politiet fikk melding om slagsmål mellom to hunder. — En hund tatt hånd om av politiet, den andre må til behandling hos veterinær, opplyser operasjonsleder Ingrid T. Mæhre ved Agder politidistrikt. Den ene hunden ble påført omfattende skader i slagsmålet. Politiet tok beslag i gjerningshunden. - Eier av hund som har forøvet skaden, samtykker i at hunden avlives, opplyser Mæhre.

**KRISTIANSAND: Syklist tatt med narkotika

15.21:** Politiet fikk inn klage på en syklist som brukte "hele" Torridalsveien nordover. - Patrulje pågriper mann (44) som er i besittelse av mindre mengder narkotika, opplyser politiets operasjonsleder.

ARENDAL: Tyveri av tømmerhenger I løpet av gårsdagen ble en sort tømmerhenger av typen Igland 380 med svingbar boogie (fire hjul) stjålet fra området Staubø/Bjellandsvann i Arendal.

**GRIMSTAD: Hest på fv. 420

18.51:** En hest gikk løs på fylkesvei 420 ved Grimstad. Politiet rykket ut, men kunne ikke finne gampen.

**KRISTIANSAND: Jakt etter stjålet buss

19.45:** Les mer i egen sak

**SONGDALEN: Husbråk

21.49:** En patrulje rykket ut etter melding om husbråk på en adresse. En mann ble bortvist, og en kvinne blir anmeldt for besittelse av mindre mengder narkotika.

**ARENDAL: Innbruddstyv tatt på fersken

22.01:** En beboer på Nyli kom hjem til pågående innbrudd. Politiet pågrep en 19 år gammel mann som hadde romstert mye i huset. Mannen ble kjørt til arresten i Arendal.

**MANDAL: Bil i grøften - person stakk av

22.10:** Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt i grøfta i Gjervoldstadveien. En person stakk fra stedet. Patrulje og hundepatrulje søker i området.

Fædrelandsvennen følger nyttårsfeiringen direkte i vårt livestudio - dette tilbudet oppdateres