Stian Bøe i Drivenesvegen har fått godkjent utbygging av tilbygg på i andre etasje på 10,5 kvadratmeter. Han skal bygge våtrom.

Per H. Hansen i Goliveien må svare kommunen om forsterkninger han har gjort på en mur. Det er gjort arbeid i en skråning som ikke er godkjent, blant annet.

Alf Gunnar Mestad fra Nodeland kan sette opp enkel hytte, uten innlagt vann og strøm, på 69 kvadratmeter i en etasje på Lauvås.

Lars Kristin Smith i Erleveien har fått godkjent et tilbygg på 24 kvadratmeter i en etasje.

Rikard Mangseth i Slettebråtan får lov å bygge en større terrasse med svømmebasseng på sin eiendom. Bassenget blir 7,3 ganger 3,6 ganger 1,3 meter stort.

Quattro Utvikling AS har fått rammetillatelse til å rive enebolig i Venneslavegen 267 og erstatte den med en vertikaldelt tomannsbolig på 298 kvadratmeter.

Fredrik Ilebekk i Slettebråtan får lov å bygge garasjen sammen med huset, slik at han får utvidet husets andre etasje med 49 kvadratmeter.

Svein Terje Jensen i Steinfossvegen har fått rammegodkjent utvidelse av garasje, samt påbygg på lav del av eksisterende garasje.

Ole Magne Eliassen har fått rammegodkjenning på oppføring av ny enebolig med integrert garasje i Holtevegen. Det fremgår ikke hvor stort huset blir.

Svein Ove Fiveland i Ålefjærvegen har fått godkjent en forstøtningsmur på 2,5 meters høyde. Kommunen minner om at stående plank skal brukes til forskaling på så høye murer.

Otra Bygg AS har fått rammegodkjent oppføring av tre firemannsboliger i Oterstien.

Brynjulf Mosland kan sette i gang med oppføring av enebolig med frittliggende dobbeltgarasje på Kvarstein. Politikerne har tidligere sagt ja til boligen som ligger innenfor 60-metersbeltet til Otra.

Åse Lill Eftestøl i Venneslavegen får lov å oppføre carport for bobil på sin eiendom.

Lindhus AS har fått godkjent oppføring av frittliggende enebolig med hybel og integrert garasje i i Montjønnveien 10, men får ikke lov å sette i gang før klagefrister er passert.

Glenn Sordal Eilertse n og Joachim Nystøl er gitt tillatelse til å oppføre tomannsbolig på Danskehaugen.

Solveig og Frank Hegland har fått godkjent oppføring av hytte på 100 kvadratmeter på Høversland. Kommunen sier det ikke må legges inn vann, og det tillates kun biologisk toalett.

Per Smiseth på Ravnåsvegen kan utvide huset sitt med påbygg på 39 kvadratmeter i to etasjer.

Torbjørn Tesdal i Stemhei kan utvide terrassen sin, samt endre et vindu på vestveggen.

Kristian Kartevoll i Heiseldalsvegen kan bygge ut boligen sin med 39 kvadratmeter. Han får også lov å sette opp redskapsbod på 14 kvadratmeter, men denne må kjunne flyttes med stropper, grunnet ledninger i området.

Håkon Honnemyr i Granlivegen kan bygge bod på 15 kvadratmeter. Han får også lov til å endre et vindu i underetasjen på huset til dør.

Eirik Gran i Grevlingevegen kan bygge ut huset slik at han får en ekstra boenhet på 69 kvadratmeter.

Trond Hegland i Steinfossvegen får dispensasjon fra størrelses-kravet og har fått godkjent oppføring av garasje på 64 kvadratmeter.

Kristian Nesbu Vatne i Heptekjerrvegen får lov å bygge carport i tilknytning til huset.

Arve Aagesen i Venneslavegen kan rive sin gamle garasje og oppføre ny på 47 kvadratmeter litt lenger syd på tomten sin.

Soeun og Savouth Kuomg kan bygge ut bolig og garasje med 94 kvadratmeter.

Helge Bjerland i Lolandsvegen kan heve taket på boligen sin, slik at han får 57 kvadratmeter boareal i andre etasje. Han kan også reise frittliggende garasje i to etasjer. det tillates ikke vann i garasjen, og presiserer at rom i andre etasje ikke skal brukes til beboelse.

Daniel Clausen i Tjønnvoldvegen får lov å bygge om en integrert garasje til soverom.

Henriette E. Iversen i Fjellvegen får lov å sette inn nytt vindu i sin bolig og endre fasaden mot nord.

Avfall Sør har fått godkjent utvidelse av fliselager på Støleheia.

Politikerne har vedtatt endelig godkjenning for bygging av balløkke i Eikebakken.

17. oktober avgjorde politikerne en rekke byggesaker. Vi presenterer de nære og konkrete avgjørelsene.