**VENNESLA: To arrestert etter slåsskamp

00.14:** Les saken her:

**FARSUND: Stakk fra politiet

00.20:** Les saken her:

**FLEKKEFJORD: Tre til sykehus etter trafikkulykke

01.08:** Les saken her:

**KVINESDAL: Stjålet bil

02.03:** En person meldte bilen stjålet. Nøkkelen lå inni bilen da den ble stjålet. Klokka 02.27 fikk politiet beskjed fra et vitne om at den aktuelle bilen stod i grøfta i Høgeveien.

**SØGNE: Lagde bråk

02.15:** Melding fra vaktene på Høllen Brygge. De hadde problemer med en person som lagde bråk. Personen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Krasjet i rundkjøring — rømte på sykkel

02.26:** Les saken her:

**LYNGDAL: Skremt av naken mann i varebil

02.45:** Klokka 02.45 fikk politiet melding fra en person i Lyngdal som hadde kommet over det han oppfattet som en mystisk hvit varebil.

Ifølge politiet gikk han bort til bilen for å se litt nærmere, men møtte en sint eier.

– Da kjørte han videre, men bestemte seg etter hvert for å returnere, sier operasjonsleder Gunn Lieng ved Agder politidistrikt.

Da han kom tilbake var det rolig rundt bilen.

– Han gikk rundt bilen og forbi bakrommet. Da åpnet bakdøren seg og det hoppet ut en splitter naken mann, sier Lieng.

Politiet var på dette tidspunktet opptatt med andre saker og hadde ikke mulighet til å sjekke opp i saken.

**ARENDAL: Eldre mann i slåbrok

04.48:** Politiet fikk melding om en eldre mann som vandret rundt iført slåbrok i Østre gate i Arendal. En patrulje ble sendt til området, men så ingen mann.

**LYNGDAL: Branntilløp i Lyngdal

05.17:** Politiet fikk melding om brann på en adresse i Lyngdal. Beboeren hadde lagt seg på soverommet og sett på tv, med stearinlys i vinduet. Deretter sovnet hun.

– Det har sannsynligvis tatt fyr i gardinene, og det ble skader på tv-en, samt på vegger og tak, sier operasjonsleder Gunn Lieng ved Agder politidistrikt.

**MARNARDAL: Grovt tyveri

06.07:** Politiet fikk melding om at noen hadde vært i et hus i Øyslebø og stjålet pc og tv. En patrulje ble sendt til stedet.

**LILLESAND: Nedkjørt gjerde

09.29:** Melding om et nedkjørt gjerde i Solheimveien i Lillesand. Det ble meldt om store skader på gjerdet, og ifølge politiet skulle det ligge deler fra en moped eller motorsykkel i området. En patrulje ble sendt til stedet

Politiet melder ellers om at det har vært mange berusede personer i natt, på mange forskjellige steder i distriktet. Men politiet har fått få klager på høy musikk og nesten ingen meldinger om bråk.

**GRIMSTAD: Promillekontroll

10.00-11.00:** Politiet i Grimstad har hatt promillekontroll på Bergmoen. 30 sjåfører ble stoppet, men alle blåste grønt og det kom dermed ingen reaksjoner fra politiet.

**KRISTIANSAND: Knuste bilruter

10.53:** Politiet fikk melding fra en person som hadde vært på kirkegården på Grim. Ifølge innringeren hadde noen knust ruter på bilen hans. En patrulje ble sendt til stedet og letet etter gjerningspersonen, men uten hell.

**KRISTIANSAND: Stjålet motorsykkel

11.16:** Melding om stjålet motorsykkel fra Bryggelia i Kristiansand. Motorsykkelen er en svart Yamaha XT600 og har registreringsnummer PU 7276. Tyveriet er anmeldt ved politikammeret.

KRISTIANSAND: Trafikkulykke

Melding om trafikkulykke på riksvei 9, sør for Mosby. Det var en gruppe som syklet sammen, da de fikk problemer ved en oppbremsing. En syklist (54) ble kjørt til sykehuset med hjernerystelse og mulig bruddskade.

**BIRKENES: Gamle dynamittkubber

12.01:** Politiet fikk melding om at det var funnet tre gamle dynamittkubber i en bod ved en hytte på Herefoss.

— En ekspert har overtatt dynamittkubbene og skal sprenge dem på en forsvarlig måte, sier operasjonsleder Gunn Lieng ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Stjålne bilskilt

12.15:** To bilskilt har blitt stjålet fra en bil i Buhusheia. Begge skiltene har blitt skrudd av bilen i løpet av natten. Registreringsnummer på skiltene er UR 63170. Tyveriet ble anmeldt senere på dagen.

**ARENDAL: Parkerte i veien

12.53:** Melding om parkering i veien ved Hisøy skole på Hisøya i Arendal. I forbindelse med en fotballkamp ble hele kjørefeltet i veien ved skolen benyttet til parkering. Politiet varslet folk over speakeranlegget, og da ble bilene fjernet fort.

**ARENDAL: Ruset person i bil

13.33:** Melding om ruset person i passasjersetet i en parkert bil i Strandagata i Arendal. En patrulje ble sendt til stedet, og fant en person som virket ruset. Bilen viste seg å være begjært avskiltet. Passasjeren opplyste til politiet at han ikke hadde kjørt bilen. Patruljen holdt seg i området for å se om de kunne finne de andre som var tilknyttet bilen.

**KRISTIANSAND: Hund i tunnel

13.55:** Melding om en schaefer som løp i Baneheitunnelen fra Eg mot sentrum.

**RISØR: Falske kjennetegn

14.29:** Politiet kom over en Volvo parkert ved Risør feriesenter. Den hadde påsatt kjennetegn tilhørende en Citroen. Disse kjennetegnene viste seg å være begjært avregistrert og Volvoen var meldt stjålet. Bilen ble borttauet fra stedet.

**VENNESLA: Stjal kassaapparat

17.14:** Politiet fikk melding om at det var knust et vindu i en butikk. Tyven fikk med seg to kassaapparat, men ble overrasket av eieren. Da kastet han fra seg apparatene og stakk fra stedet. En 29 år gammel mann fra Kristiansand ble senere innbrakt i arresten.