**KRISTIANSAND: Bråk utenfor restaurant

02.20:** Bråk utenfor en restaurant i Kirkegata. Melderen ba politiet komme da en mann oppførte seg "helt villt" og forsøkte å slå inn døra på restauranten.

Politiet viste en 25 år gammel mann fra Kristiansand bort fra stedet.

— Bortsett fra denne hendelsen har det vært en stille natt i Agder, opplyser operasjonsleder Frank Solås.

**FLEKKEFJORD: Boligalarm i Lyngveien

06.05:** Politiet rykket ut til en alarm i en bolig i Lyngveien. I tillegg sto en verandadør åpen i 2.etasjen. Stedet ble undersøkt. En røykvarsler var nesten tom for strøm og vinden hadde trolig blåst opp verandadøra.

**ÅMLI: Arbeider falt ned fra stige

09.17:** En arbeider i et hyttefirma fra Åmli melder om et arbeidsuhell i Nissedal. Arbeideren falt ned fra en stige fra cirka én meters høyde. Arbeideren ble kjørt til sykehus i Arendal med mulig armbrudd.

**KRISTIANSAND: Stanset uten førerkort

09.27:** En UP-patrulje stanset en bil på E 18 ved Timenes, der føreren var mistenkt for ikke å være edru. Bilføreren, en mann på 37 år fra Kristiansand, hadde heller ikke gyldig førerkort. Politiet kjørte mannen til legevakta hvor han måtte avlegge utvidet blodprøve. Det mistenkes at mannen hadde knasket medikamenter før han kjørte bil.

**RISØR: Innbrudd

10.25:** Det har vært innbrudd i et hus der huseieren er bortreist. Det var en nabo som varslet politiet. Politiet vil se på stedet i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Uten lappen

14.58:** En mann (22) ble stanset ved Trekanten i Vågsbygd mistenkt for å kjøre bil uten gyldig førerkort. Mannen anmeldes.

**BIRKENES: Grovt tyveri

18.32:** Tyver har brutt seg inn i en hytte ved Oggevatn i Birkenes. Ei vindusrute er knust, men det usikkert om noe er stjålet. En politipatrulje skal sikre spor.

**MANDAL: Trafikkontroll

18.30:** Politiet sjekket 25 biler og bilførere i en verneutstyrskontroll på E 39 Hollekleiva i Mandal. Det ble skrevet ut ett vernegebyr.

**KRISTIANSAND: Stein falt ned

19.12:** En mindre stein eller rosett har falt ned fra et tak i Kirkegata. Steinen endte i fortauet, men ingen ble skadet. - Stedet sperret av med sperrebånd. Gårdeier vil bli varslet, opplyser Vidar Neset, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

**RISØR: Kjørte med feil skilter

19.22:** En kvinne (42) er anmeldt etter å ha kjørt bil med skilter tilhørende et annet kjøretøy.

**RISØR: Kjørte uten lappen

19.27:** En mann (42) anmeldes for å kjøre bil uten å ha førerkort.

**FLEKKEFJORD: Moped meldt stjålet

20.15:** Enmoped med reg.nr. PY 4553 er meldt stjålet.

**ARENDAL: Tatt med amfetamin på Stoa

20.25:** Enpolitipatrulje pågriper en mannsperson på 27 år, som er i besittelse av mindre mengerhvitt pulver, formentlig amfetamin.Kjøres til politiarresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Ville ikke forlate hus på Hellemyr

21.28:** Meldingom beruset mannsperson som har kommet til en adresse – vil ikke forlatestedet. En politipatrulje dirigert tilstedet. Personen hadde forlatt stedet ved politiets ankomst.

**SONGDALEN: Pipebrann på Hortemo

21.57:** 110melder om pipebrann på en adresse. Ingenskader.