**ARENDAL: Beruset mann ved Blå Kors

00.09:** Politiet får melding om en bråkete og beruset mann som oppholdt seg ved brakkene til Blå Kors på Torbjørnsbu. Mannen var til sjenanse der, og vaktpersonellet ønsket hjelp til å fjerne mannen. En politipatrulje ble sendt til stedet, og en 32 år gammel mann ble pålagt å fjerne seg fra stedet. En time senere var mannen tilbake, og fortsatte å lage bråk. Politipatruljen ble sendt til stedet igjen og arresterte mannen. Han ble kjørt til Arendal politistasjon og plassert i arresten. 32-åringen blir anmeldt for ikke å ha fulgt pålegg om å fjerne seg.

**KVINESDAL: Kjørte uregistrert og uten førerkort

00.25:** En politipatrulje stanser føreren av en uregistrert Volvo personbil på Ulland. Den mannlige føreren hadde heller ikke førerkort. 60-åringen fra Kvinesdal blir anmeldt for den uregistrerte og førerkortløse kjøringen.

**SØGNE: Lastebåt på grunn

03.15: SE EGEN SAK**

**MANDAL: Fant stjålet henger

03.23:** En politipatrulje fra Mandal melder at de har funnet en uregistrert tilhenger på rasteplassen ved Fasselandsvannet langs E39. Det viste seg at tilhengeren var meldt stjålet. Den ble hentet av Falck i Mandal der den kan hentes av eieren.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

09.22:** Innbrudd i bil fra parkeringsplass ved Kongens senter, forholdet ble undersøkt av politiet.

**ARENDAL: Mistenkte promillekjøring

10.05:** Melding om mulig promillekjøring. Føreren ble sjekket av politiet. Vedkommende var ikke påvirket.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra skole.

11.00:** Melding om grovt tyveri fra Haumyrheia skole. Politiet foretok åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på tiggerbrakken

12.00:** Melding om skadeverk på tiggerbrakken. Det ble foretatt åstedsundersøkelse av politiet.

**ARENDAL: Kjørte uten gyldig førerkort

12.00:** Patruljen stanset en bil hvor føreren ikke hadde gyldig førekort. En mann på 46 år ble anmeldt for kjøringen.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped funnet

12.01:** Funn av stjålet moped med registreringsnummer PU 3509. **ARENDAL: Mistanke om ulovlig jakt

12.49:** Melding om personer med jakthund og jaktrifle. Melder mente at det muligens dreide seg om ulovlig jakt. Politiet var i kontakt med vedkommende med rifle. Det var uenighet mellom partene om det var ulovlig jakt eller ikke. Forholdet vil bli anmeldt av viltnemnda. Politiet vil på bakgrunn av disse opplysninger vurdere om forholdet er straffbart.

**KRISTIANSAND: Kvinne søkte tilflukt

12.50:** Melding om kvinne som ble truet og som søkte tilflukt på Elefantapoteket. Hun ble bistått av politiet og fulgt trygt til bopel. Forholdet skal anmeldes.

**KRISTIANSAND

14.16:** Melding om pågående tiggere utenfor Henning Olsen Isbar.

KRISTIANSAND: Kollisjon på Vesterveien

14:44: SE EGEN SAK

**GRIMSTAD: Leter etter dement 66-åring

15.10:** Politiet i Agder leter et en dement mann på 66 år i områdetBerge Gård i Grimstad. Sist sett i retning Bunnpris. Mannen er 170 centimeter høy. Han har grått hår og skjegg og bruker briller. Han var iført dongeribukse, mørk blå fleece-genser med NRK merke.

16.30: Mannen er funnet.

**KRISTIANSAND: Tatt med øl og pære

16.57:** Securitasmelder inn at de har stoppet en butikktyv på Kiwi i sentrum. En 21 år gammelborger anmeldes for tyveri av en øl samt en spisepære.

**KRISTIANSAND: Freidig sykkeltyv tatt på fersken

17.47:** FraNSB meldes det om en freidig sykkeltyv som var i ferd med å skru deler av fleresykler. Den 41 år gamle tyven bringes inn og settes i arresten da han ermistenkt for flere straffbare forhold.

**TVEDESTRAND: Innbrudd i hytte

18.54:** Meldingom innbrudd i hytte på Dypvåg, uklart om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt med motorkrossykkel i Smiedalen

19.19:** Melding om en oransj mc-krossykkel som kjører på gang— og sykkelstier på Sødal. Sykkelen er uregistrert og av typen KTM520. En 39 år gammel mann påtreffes med denne oganmeldes for kjøring uten førerkort, uten lovlig registrering med mere.

**MANDAL: 27-åring tatt for ruskjøring

20.10:** Patruljenstopper en bil hvor fører fremstår som påvirket. Testen ga utslag på blant annet amfetamin. Den mistenkte 27-åringen kjøres til legevakten for utvidetblodprøve og anmeldes deretter for kjøringen.

**KRISTIANSAND: Slo ung kvinne som jogget på Kjos

22.26:** Se egen sak