**GRIMSTAD: Sov i snøen

00.07:** Melding om en mann som ligger og sover i snøen i Storgaten. En patrulje kjører ham til arresten i Arendal.

**VENNESLA: Tyveri fra Rimi Vennesla

00.28:** Melding om ungdommer som knuser vinduer på Rimi Vennesla. En patrulje drar til stedet. Det har da vært kastet en søppeldunk gjennom et butikkvindu og stjålet varer. Patruljen søker etter gjerningspersoner. De pågriper en mann på 23 år og kjører ham til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Innbrakt etter bagbeslag

01.02:** En patrulje stopper og kontrollerer en bil i Dronningens gate. To personer innbringes da de har en bag tilhørende en tredje person som de ikke kan/vil redegjøre for.

**KRISTIANSAND: Høy musikk fra leilighet

01.08:** Klage på høy musikk fra leilighet i Kobberveien – og dette skal være et gjentagende problem. En patrulje drar til stedet. Musikken dempes, og de i leiligheten blir pålagt å holde fred resten av natta.

**BYKLE: Beruset kvinne i veibanen

01.24:** Melding om en beruset kvinne som ligger rett ut i veibanen i Hovden sentrum. En patrulje kjører henne til hytta hvor hun hører hjemme, og der den øvrige familien hennes er.

**KRISTIANSAND: Arrestert etter tagging

02.13:** Melding om tagging på bygning i Skippergata. En patrulje drar til stedet og pågriper etter kort tid den aktuelle personen, en 18 år gammel gutt. Han settes i arresten.

**MANDAL: Kjørte uten førekort

02.16:** En patrulje stopper en bilfører i Persheia. Mannen (34) har ikke førerkort og anmeldes for forholdet.

**ARENDAL: Anmeldt for urinering på bardør

02.54:** En 60 år gammel mann anmeldes for å ha urinert på døra til Quick bar i Vestre gate.

**KRISTIANSAND: Bortvist etter gjengslagsmål

03.23:** Melding om åtte-ti personer som slåss i området ved Elefantapoteket. Flere patruljer drar til stedet, en del ungdommer løper bort når de ser politiet. Patruljene tar kontroll over tre personer.

Politiet melder at noen av personene er fra Somalia og noen fra Etiopia. Ungdommene blir sendt i hver sin retning og bortvist fra byen.

— De involverte er rundt 20 år, og det ble ikke påført noen nevneverdige legemsbeskadigelser. De involverte har valgt å ikke anmelde hverandre, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre.

**LILLESAND: Brann i container

03.31:** Brannvesenet melder at det brenner i en container på industriområdet på Storemyr. Det er ikke fare for spredning og brannen slukkes av brannvesenet.

LYNGDAL: Til sykehus etter utforkjøring

Trafikkuhell ved tunnelen på fylkesvei 43, der en enslig bil har kjørt ut av veien.

**KRISTIANSAND: Innbrakt etter knivbeslag

04.21:** Melding om slåssing ved Valhalla bensinstasjon. En patrulje drar ut til stedet. Det viser seg at to-tre personer er involvert i krangel. En mann på 22 år innbringes fordi han er i besittelse av kniv.

**KRISTIANSAND: Mulig falsk 500-lapp

09.51:** Melding om at Meny Vågsbygd har fått inn en mulig falsk 500-seddel. Seddelen hentes av politiet for videre undersøkelse.

**GRIMSTAD: Slått ned i butikk

10.00:** En kunde er slått ned i Bunnpris i Grimstad. Politiet drar til stedet. Gjerningsmannen har forlatt stedet, og forholdet vil bli anmeldt.

**LILLESAND: Innbrudd i Lillesand

10.32:** Melding om innbrudd i Gjenbruksbutikken i Lillesand. Politiet drar ut til stedet.

**KRISTIANSAND: Mulig tyvegods på Mjåvann

10.36:** Mulig tyvegods/feileverte varer oppdages utenfor Festival på Mjåvann. Ansatte ved bedriften har funnet en pall med varer/gods utenfor bedriften lørdag, og eieren er ukjent. Politiet ser på forholdet.

**VALLE/ÅSERAL: Forsøkte å stikke fra politiet på snøscooter

16.00:** En person forsøkte å stikke av fra politiet og Statens naturoppsyn da de kontrollerte snøscootere i Åseral og i Valle lørdag. Sjåføren som stakk av i Åseral er fratatt førerkortet og anmeldt for ulovelig kjøring. 12 snøscootere ble kontrollert i Åseral. 25 scootere ble undersøkt i Valle. Der ble en anmeldt for ulovlig kjøring i utmark. En person fikk gebyr for å ha kjørt uten hjelm.