Kulest i byen: Det må være Poppy på tre år, skriver Frode Hansen.
Kule stiler: Christoffer Dahl synes kattungen hans, Angel, har mange rare stiler. Dette er en av dem.
Savnet: Joey har dessverre forsvunnet, og ikke kommet til rette igjen. Joey var en merkelig katt, som alltid ga oss en god latter. Vi savner gledessprederen masse. Han løp omtrent på veggene, og var bestevenn med hunden vår, skriver Anne Cecilie Røstad.
Konkurrenten: Solfrid Leisegang er så freidig at hun sender inn et bilde der Selma "leser" Kristiansands avis. Snakk om pyse.
Konkurranseinstinkt:?Hei. Vi synes hunden vår Sasha er en skikkelig kul hund og fortjener å være med å konkurrere om tittelen Sørlandets kuleste kjæledyr. Hilsen familien Rødberg.
Ikke fred å få: Katten Ludo prøver å ta seg en kveldslur, men det er ikke så lett når eierne har invitert flere tobeinte på 17.mai-feiring. Hun er ett år og bor på Lund. Innsender erØivind Eskedal.
Utsikt: Sandy er visst litt spesiell. Hun liker å se på TV henslengt i sofaen. Og så liker hun å sitte under gardinet å se ut. Bildet er tatt av Arne Røed.

AGDER: Hunden heter Doro, og den er svært omsorgsfull. Bare se hvordan den med to labber holder rundt pusebabyen. Fotograf er Merete Kalleberg fra Farsund.

Sovepus

I denne bildeserien får du også se Pernille. Hun ble født under sengen til Anette Moseidjord en kald og guffen kveld i november 2000. Siden har Pernille sovet ved eierens side hver natt. Dagene til den kontaktsøkende katten går med til soving, spising og litt kos. En sjelden gang orker hun å reise seg fra senga og tar seg en tur ut i hagen. Pernille bestemmer på rommet til Anette. Hun skal ha fred og ro for å få nok skjønnhetssøvn. Hvis hun ikke får det, angriper hun og biter de som er der i beina. Hun er fyldig, og når hun løper dingler magen fra den ene til den andre siden. Pernille er rett og slett råkul, skriver Moseidjord i en epost til Nært.

Mot avslutning

Vi nærmer oss en avslutning på konkurransen. I slutten av neste uke kåres Sørlandets kuleste kjæledyr.

Du kan fortsatt sende inn bilde og video til: naert@fvn.no