**LILLESAND: Høy promille til sjøs

23.58:** En båtpatrulje stanset en 26 år gammel mannlig båtfører fra Lillesand, utenfor Bliksund. Føreren ble målt til 1,6 i promille, og ble brakt til Sørlandet Sykehus i Kristiansand for blodprøve. Deretter ble han dimittert.

**TVEDESTRAND: Funnet båt

00.39** : Politiet mottok en melding om en jolle som er dratt i land ved Gjeving klokka 00.36. Jollen har navnet Viksund 320, og politiet ber eier ta kontakt.

**ARENDAL: Bil— og garasjebrann

02.52:** Politiet fikk melding om en bil som hadde tatt fyr i en carport i Gunnhildsboveien. Bilen brant opp, og brannen førte også til skader på garasjen. Det stod to biler inne i garasjen, som kom uskadd fra brannen. Saken vil etterforskes.

**KRISTIANSAND: Softgun og ulovlige piller

03.26:** En 56 år gammel mann fra Kristiansand gikk rundt med en softgun i Markens gate. Det så ut som et ekte våpen, og politiet ser ingen grunn til å gå rundt med en softgun på nattestid og beslagla den. Det ble også funnet ulovlige piller på 56-åringen. Forelegg vil bli gitt.

**GRIMSTAD: Båt funnet

08.30:** Politiet fikk melding om en stjålet 17 fots båt, som ble funnet ved Fevik. Båten ble meldt stjålet for et par dager siden.

**RISØR: Stjålet båt

09.30:** Politiet mottok en melding om en stjålet båt fra Barmen. Båten er en gul Gh14, med en Yamaha 20 hester motor.

**TVEDESTRAND: Innbrudd hos Lyngør kolonial

09.55:** I løpet av natten har tyver brutt opp et vidu hos Lyngør Kolonial. Et mindre beløp i kontanter er stjålet, og eier vil anmelde tyveriet.

**LILLESAND: Betalte ikke for bensin

10.58:** Politiet fikk melding om en tyskregistrert bil som hadde fylt avgiftsfri diesel på Shell Gaupemyr. Føreren kjørte fra stedet i retning Kristiansand uten å betale.

**LILLESAND: Stjal båt

11.13:** En Drago 660 Fiesta er stjålet fra Kuholmen båthavn i løpet av den siste uken. Båten er 22 fot, og har et hvitt skrog med blå stripe. En 115 hesters Suzuki påhengsmotor ble også stjålet med båten. Forholdet vil anmeldes.

**KRISTIANSAND: Knuste ruter på hjullaster

11.43:** Repstad Anlegg meldte fra om skadeverk på en hjullaster der samtlige vinduer ahar blitt knust. Skadeverket vil anmeldes.

**VENNESLA: Pågrepet etter hasjbesittelse

11.50:** Beboere i Vennesla sentrum meldte fra til politiet om meget høy musikk og slagverk fra et hus. Politiet måtte stanse bråket, og oppdaget samtidig at mannen som bodde i huset var i besittelse av noen få gram hasj. Mannen som er i slutten av 30-årene ble pågrepet av politiet.

**RISØR: Stjal båt

12.08** : En Uttern S 49 er stjålet fra Breibukta. Båten hadde en 75 hesters motor påmontert som også ble stjålet. Båten ble sist sett onsdag kveld, og er hvit og grå.

**KRISTIANSAND: Stjal bil

12.43:** En svart Hyundai Ast 99 modell er meldt stjålet fra Buhusheia. Bilen er stjålet i løpet av den siste uken. Tyveriet er anmeldt.

**MANDAL: Stoppet bil

13.20:** Politiet i Lyngdal va politiet i Mandal om å stoppe en bil som var på vei ned E39. Føreren er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand..