**TVEDESETRAND: Tatt med hasj

01.00:** En patrulje ved Nes verk stanset en bil hvor det ble funnet litt hasj. Sjåføren hadde ikke førerkort, og anmeldes for narkofunn og kjøring uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Full busspassasjer

01.47:** En sjåfør ved Timeekspressen melder om en problematisk passasjer. Utenfor Amfi Arendal ba han om politiets hjelp, og passasjeren ble tatt ut av bussen. Han omtales som kranglete og full. Passasjeren tok taxi hjem.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.30:** To menn skal ha havnet i slåsskamp utenfor McDonalds-restauranten i Markens gate. Det ble ikke gjort tiltak fra politiets side.

**GRIMSTAD: Promillekjøring

02.50:** En person ble anmeldt for promillekjøring på Fevik. Personen ble kjørt til legevakta i Arendal for å avlegge blodprøve. Personen er anmeldt og førerkortet er beslaglagt.

**RISØR: Mistenkelig aktivitet

03.00:** Politiet får melding om mistenkelig aktivitet ved båthavna i Buvikveien i Risør. Observasjonen gikk på at noen snek seg rundt. Politiet rykket ut, men så ingen aktivitet i havna. Det er derfor usikkert om uvedkommende har vært på ferde.

**RISØR: Idiotkjøring

04.00:** Politiet måtte gi noen sjåfører muntlig irettesettelse etter melding om idiotkjøring ved Vinterkjær. Ingen ble anmeldt.

**MANDAL: Lastebil mistet to hjul

08.22:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Kjedekollisjon på Barstølveien

11.42:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Beruset person

11.59:** Melding om en beruset person som ikke ville forlate en kiosk i Storgata i Grimstad. Politiet kom, og personen forlot stedet.

**KRISTIANSAND: Biljakt på E39

12.20:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Avbrøt biljakt

13.30:** Les egen sak.

**TVEDESTRAND: Trimmet moped

14.19:** UP har avskiltet en moped i fjæreveien i Tvedestrand på grunn av ulovlig trimming. En 18 år gammel gutt fikk et forelegg pålydende 4200 kroner, og har vedtatt dette.

**GRIMSTAD: Overstadig beruset

16.05** fikk politiet melding om en overstadig beruset mann i Storgaten i Grimstad. Vedkommende ble plassert i drukkenskapsarresten i Arendal.

**GRIMSTAD: Klage på bålbrenning

16.12** fikk politiet flere klager på en mann som brant søppel i området ved Fjære i Grimstad. En patrulje ble sendt til stedet og vedkommende fikk beskjed om å slukke bålet.

**EVJE OG HORNNES: Politiet måtte avlive elg

16.32** fikk politiet melding fra en uheldig bilist som hadde kjørt på en elg på Rv 9 ved Kjetså. Elgen overlevde sammenstøtet, men hadde brukket bakbeinet. Politiet forsøkte å komme i kontakt med viltnemda, men klarte ikke dette på grunn av telefonproblemer. Dermed måtte politiet selv reise til stedet og avlive elgen. Veivesenet fikk i oppgave å fjerne kadaveret.

**GRIMSTAD: Kraftige smell

16.38** fikk politiet melding om to kratige smell som kunne minne om skudd i friområdet i nærheten av Støle. En patrulje ble sendt til området uten å finne noen.

**KRISTIANSAND: Joint

16.48** stoppet tollvesenet en dansk statsborger på vei ut av ferja som var i besittelse av fem joints. Mannen ble pågrepet og fikk et forelegg på 5000 kroner som han vedtok før han ble dimittert.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

17.02** fikk politiet melding om at vektere hadde problemer med noen øst-europeere. I hver fall en av dem hadde stjålet noen varer fra butikken og stukket av. En politipatrulje ble sendt til stedet og da de kom frem hadde vekteren fått tak i mannen som stakk av. Han hadde stjålet varer for 300 kroner, og ble anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Drakk på McDonalds

17.16** fikk politiet melding om at en beruset mann satt og drakk medbrakt alkohol på McDonalds. Vedkommende skal også ha brukt grov kjeft på de ansatte da de konfronterte ham med dette. En politipatrulje ble sendt til stedet, og mannen ble pågrepet. Han skal også ha fremsatt trusler mot en tredjepart.

**LYNGDAL: Båttyveri

17.25** fikk politiet melding om at en båteier var blitt frastjålet sin 15 fots Pioner med 25 hk påhengsmotor. Båten har registreringsnummer KBD952. **KRISTIANSAND: Bråk

19.02** fikk politiet klager på en person som hadde laget bråk ved de kommunale boligene i Ægirs vei. Vedkommende var borte da politiet kom til stedet.

**LYNGDAL: Veltet ved

20.28** fikk politiet melding fra en mann i Lyngdal som fortalte at en navngitt person hadde vært innom tomten hans og veltet et 16 meter langt vedlag for så å stikke av gårde. Politiet har sett etter vedkommende uten å finne ham.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på McDonalds

20.34** fikk politiet melding om slagsmål på McDonalds. Politiet rykket ut til stedet og en person ble innbrakt og anmeldt for å ha laget bråk på stedet. Det viste seg å være samme mann som hadde laget bråk i Ægirs vei tidligere på kvelden.

**ARENDAL: Narkotika

20.57** kom en politipatrulje i Arendal over en bil i sentrum hvor to personer ble pågrepet mistenkt for å være i besittelse av narkotika. Sjåføren mistenkes også for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**GJERSTAD: Veltet tilhenger

21.08** fikk politiet melding om et trafikkuhell på E 18 ved Brokelandsheia. Det viser seg at det var en flyttbar scene som hadde veltet. Ingen personer kom til skade, men politiet har skrevet en rapport på forholdet. Nå er det opp til en jurist å avgjøre om fører skal stilles til ansvar for noe.

**GRIMSTAD: Skjenking av mindreårige

21.27** fikk politiet flere klager på en båt med en gjeng med ungdommer som lå inntil gjestebrygga i Grimstad. Det skal blant annet ha foregått skjenking av mindreårige på båten. Da politiet kom til stedet var båten borte vekk, men politiet mener at de har identifisert faren til båteieren. De har forsøkt å komme i kontakt med ham uten å lykkes.